Salget slutter 21 Jul 50% RABAT + Gratis forsendelse

Elektrisk Transportabelt Rumvarmelegeme med Fjernbetjening
4.85(13)
kr.
235
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
235
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Opvarm ethvert rum, uanset hvor du er!

Ortorex-rumvarmeren er designet til at holde dig varm og hyggelig i de kolde årstider. Den giver mulighed for hurtig temperaturstigning omkring dig i ethvert rum. Desuden kræver vores enhed ikke nogen installation. Du skal blot sætte den i stikket og trykke på startknappen.

Varmt miljø

Vores varmelegeme holder temperaturniveauet optimalt varmt for et helt rum og ikke et enkelt sted, hvilket gør det meget effektivt.

Omkostningseffektiv

Ortorex-varmeren er energieffektiv og kan helt erstatte centralvarme i de kolde årstider. Da den bruger mindre elektricitet end en traditionel varmeovn, vil den hjælpe dig med at spare en masse penge på regningerne.

Sikker at bruge

Vores enhed vedtager et indbygget PTK-keramisk varmeelement, der er selvregulerende. Det betyder, at den automatisk slukker efter at have nået den ønskede temperatur for at forhindre overophedning og brand.

Justerbare indstillinger

Kontroller temperaturniveauerne (60-90°F/15-32°C) og timeren (1-12 timer) ved hjælp af det digitale LED-display.

Hurtig opvarmning

Vores enhed tager kun 3 sekunder at nå den ultimative temperatur og 10 minutter at opvarme et rum på 32 m2 (350 sq. ft.).

Fjernbetjening

Ortorex-varmeren kan styres og justeres fra afstand.

Flere grunde til at elske vores enhed

Letvægts

Støjsvag

Kompakt

Bærbar

Brugervenlig

Specifikationer

Dimensioner:
4.33x6.49x2.75 inch (11x16.5x7.5 cm)
Effekt:
500W
Spænding:
100-240V
Temperatur:
60-90°F (15-32°C)
Strømforsyning:
Plug-in

Bedømmelse og anmeldelser

4.85
Baseret på 13 anmeldelser
(12)
(0)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
B***y
Danmark

Lille men mægtig! Godt bygget og nem at bruge. Virker meget holdbar. Gør et godt stykke arbejde med at opvarme min hal ved indgangsdøren!

A****e
Danmark

Jeg er forelsket i denne rumvarmer. Meget effektiv, meget kompakt og meget stille. Sparer mig en formue.

A***m
Danmark

Dette apparat giver mig lige den rette mængde varme til min stue. Jeg kan godt lide, at man kan vælge temp. og at den slukker, når den temp. er nået. Man kan også indstille den til at fungere i op til 9 timer!

C***e
Danmark

Jeg var lidt tøvende med at købe denne rumvarmer. Jeg blev positivt overrasket over, hvor godt det fungerede. Den varmer mit lille badeværelse rigtig godt op på få minutter. Kan varmt anbefales.

N****r
Danmark

Fantastisk enhed. Kompakt og lavt wattforbrug til at give bare lidt ekstra varme til badeværelset om morgenen. Kan varmt anbefales.

P***r
Danmark

Denne vare er fantastisk til hurtigt at opvarme et lille område! Jeg har den på mit kontor, og den varmer hele rummet op. Vidunderligt køb.

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.