Salget slutter 28 May 50% RABAT + Gratis forsendelse

Elektrisk Varmepude
4.69(16)
kr.
365
kr.
548
Tilføj til kurv
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Effektiv løsning på muskelspændinger

Ortorex' elektriske varmepude er det, du har brug for til at slippe af med spændinger i kroppen. Dens overlegne varmemekanisme garanterer øjeblikkelig komfort og muskelgendannelse.

Lindring af stivhed

Vores pude fremmer blodgennemstrømningen til det berørte område, hvilket resulterer i muskelafslapning. Varmepuden kan også hjælpe dig med at slappe af efter en lang dag.

Justerbar intensitet

Der er tre temperaturindstillinger, så du kan opnå præcis det varmeniveau, du har brug for.

Alsidig brug

Denne pude kan placeres på andre kropsdele som ryg, mave og talje.

Sikker

Ortorex varmepude slukker automatisk efter to timers brug.

Skridsikker

Takket være de let vægtede kanter bliver vores varmepude sikkert på plads. Du kan nemt bevæge dig rundt, og den vil ikke glide af din krop.

Blød

Plysstof i førsteklasses kvalitet føles fantastisk på huden.

Bedømmelse og anmeldelser

4.69
Baseret på 16 anmeldelser
(12)
(3)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
N***k
Danmark

Købte dette til min far og han elsker det. Han bruger det hele tiden og siger, at det virker. Kvaliteten er fantastisk! Jeg er glad for gaven, tak!

D****a
Danmark

Dette er den bedste ting til nakke og skulder lindring nogensinde! Lige hvad jeg ledte efter. Passer perfekt omkring min hals. Jeg kan varmt anbefale dette produkt!

J***a
Danmark

Jeg kan godt lide, hvor let denne varmepude er at bruge på nakke og skuldre. Varmer op på få sekunder og er meget nem at bruge.

S*****a
Danmark

Jeg købte dette produkt til min kones gigt. Hun elsker det. Varmer godt op. Stoffet er meget blødt. Godt produkt til prisen.

Cheryl
Danmark

Jeg er helt vild med denne varmepude. Jeg har mange skulder- og nakkesmerter og bruger en varmepude flere gange om dagen. Men med dem med ledning er man begrænset, hvor man kan bruge dem. Denne varmepude er fantastisk i alle henseender. Formen på den gør, at du kan lægge den rundt om nakken og på skuldrene, uden at den falder af. Den holder sig også varm i lang tid. Jeg kan varmt anbefale denne varmepude.

J*y
Danmark

Jeg er over 40 år og lider af morgenstivhed, så denne vikle er super hjælpsom. Jeg varmer den, når jeg er svag op, og når jeg vasker mit ansigt, er den klar til at arbejde, dens design til nakke og skulder, men jeg fandt den også nyttig til andre dele af min krop, jeg bruger den først til at varme min skulder, så vender jeg den over min nedre ryg hofter og knæ, det er en fantastisk dagstarter for mig. Tak.

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
365
kr.
548

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.