Salget slutter 26 May 50% RABAT + Gratis forsendelse

Sæt af Modstandsbånd til Træning
4.75(16)
kr.
435
kr.
870
Tilføj til kurv
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Nyd en fuld kropstræning derhjemme og opnå din drømmekrop!

ORTOREX™ Modstandsbåndssættet er en fantastisk måde at træne forskellige muskelgrupper på, uden at du behøver at gå ud af huset. Brug træningsbåndene til at udføre rows, pulls, raises og fly træningssæt for at træne dine arme, ryg, hofter, ben, bryst og regioner af maven.

Modstandsbåndssættet indeholder fem træningsbånd, et døranker, to polstrede håndtag, tasken til transport og brugervejledning, så du kan udføre de mest forskellige modstandstræningsøvelser. Udstyret med holdbare rør, forstærkede led og kraftige karabinhager er disse anti-snap-øvelsesbånd designet til at modstå intense daglige træningssessioner.

Modstandsbåndssættet er fuldstændig transportabelt, da det leveres med en praktisk bæretaske, som nemt kan rumme alle modstandsbåndene og alt tilbehør. Tag dine Træningsmodstandsbånd med dig på alle dine ferierejser, udendørs aktiviteter eller forretningsrejser, og sved dig ud, når og hvor du vil!

✔️MULTIFUNCTIONAL – Modstandsbåndene kan anvendes til forskellige typer sport og øvelser, herunder yoga, gymnastiktræning, pilates osv.

✔️EXCELLENT MUSKELFORSTÆRKNING – Træning med modstandsbåndene er den bedste måde at forbedre din muskelstyrke, øge kroppens fleksibilitet og mobilitet.

✔️EASY AT BÆRE – Hvis du er på farten, giver modstandsbåndene dig mulighed for at træne, uanset hvor du er på vej hen.

✔️PREMIUM KVALITETSMATERIALE – Modstandsbåndene er fremstillet af naturlatex, som er kendt for sin imponerende holdbarhed og elasticitet og er miljøvenligt.

Bedømmelse og anmeldelser

4.75
Baseret på 16 anmeldelser
(13)
(2)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
B***t
Danmark

Produktet kom til tiden. Meget god kvalitet kan ikke vente med at bruge.

C***t
Danmark

God kvalitet og hurtig forsendelse. Tak!

A***v
Danmark

Selvom jeg ikke har udviklet en træningsrutine endnu, synes inspektion og test af produkterne at vise, at de er et kvalitetsprodukt, og jeg ser frem til at komme til at bruge dem regelmæssigt.

N***n
Danmark

Let at bruge og vil helt sikkert hjælpe dig med at nå dine mål og mere. Disse er en god måde at arbejde på form og opbygge styrke på. De virker til at være meget godt lavet og jeg håber de holder et stykke tid!

I***i
Danmark

Fremragende service, godt produkt. Båndene ankom perfekt pakket og ret hurtigt. De kommer med en indvendig stofpose til at holde dem nemt. De fungerer godt.... lige hvad jeg ønskede. Mange tak.

R***a
Danmark

Disse bånd er fantastiske! De har virkelig hjulpet mig med mine pull ups. De forskellige niveauer af støtte er nøglen som du fremskridt. Jeg kunne ikke være mere tilfreds med mit køb.

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
435
kr.
870

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.