Udsalget slutter 19 Apr 20-50% rabat gratis forsendelse

4D Intelligent Øjenmassager

4.75(16)
kr.
615
kr.
923

Få lindring til anstrengte, trætte øjne — nyd en afslappende øjenmassage!

4D Smart Øjenmassager er en intelligent enhed, der effektivt afslapper muskler og nerver omkring øjenområdet for at lindre træthed og smerter i øjnene. Den leverer en præcis og varmeaktiveret massageoplevelse i hjemmet til målrettede akupunkturpunkter, så du kan føle dine øjne afslappede og foryngede inden for få minutter. Det er den bedste behandling til lindring af tørre øjne og øjenbelastning, naturlig afhjælpning af hovedpine og afslapning i hverdagen. Med præcis varme- og vibrationsteknologi forbedrer massageapparatet blodgennemstrømningen i øjenområdet, løsner spændinger og lindrer ømhed og bihulehovedpine.

Fordelene ved at bruge 4D Intelligent Øjenmassageapparat:

  • Lindre tørre og trætte øjne
  • Afhjælper hovedpine
  • Fremmer afslapning
  • Reducerer mørke rander under øjnene og oppustede øjne
  • Fremmer bedre hvilende søvn

Massageapparatet er udstyret med et komplet sæt 4D-airbags, der efterligner kunstig massage. Dens 42 °C (107,6 °F) varme kompressionsfunktion virker for at øge blodcirkulationen omkring dine øjne. Dette er med til at forhindre tørhed i øjnene og træne øjenmusklerne, hvilket i sidste ende virker for at forhindre, at øjenbelastning opstår. Med 15 minutters synkroniseringsfunktion behøver du ikke at bekymre dig om at få for meget massage. Den har også et justerbart elastisk hovedbånd, der justerer elasticiteten, så den passer til enhver hovedstørrelse.

Denne øjenmassageapparat har digitale indstillinger, som du kan bruge til at justere de forskellige funktioner og massager, der er indbygget i den. Du kan vælge mellem 5 forskellige massagetilstande, der hjælper dig med at slappe helt af:

  • Automatisk tilstand: lufttryk + varmekompression + vibration + musik
  • Power-tilstand: lufttryk + vibrationer + musik
  • Øjenbeskyttelsestilstand: lufttryk + varmekompression + musik
  • Afdæmpningstilstand: lufttryk + musik
  • Søvntilstand: varmekompression + musik

Musikafspilningsevnen er en dejlig tilføjelse til din afslappende og terapeutiske øjenmassage. Enheden har musik med naturlyde indbygget i den og giver dig endda mulighed for at synkronisere din egen musik til den via Bluetooth-forbindelse. Du kan nyde den blide massage, mens dette massageapparat gør alt arbejdet for dig.

✔️ ØJENBELASTNING Intelligent lufttryksmassage slapper effektivt af i muskler og nerver for at lindre øjenbelastning og træthed.

✔️ REDUCERER MØRKE RANDER UNDER ØJNENE OG OPPUSTEDE ØJNE De omnidirektionelle massageknuder øger proteinudskillelsen for at forbedre cellemetabolismen, udglatte rynker og fjerne mørke rande.

✔️ VARMEMASSAGE Indbyggede varmepuder giver en behagelig temperatur på 42°C (107,6°F), der er gavnlig for at stimulere blodcirkulationen og bevare et sundt syn.

✔️ 5 JUSTERBARE TILSTANDE Leveres med 5 massagetilstande: automatisk tilstand, strømtilstand, øjenbeskyttelsestilstand, afbødningstilstand og søvntilstand. Vælg en, der passer til dine behov.

✔️ 180° JUSTERBAR & BÆRBAR Kan foldes sammen til en mindre, så du kan tage den med dig, uanset hvor du går hen: på kontoret, flyet, på rejsen.

✔️ TRÅDLØS & GENOPLADELIG Indbygget 1600mAh genopladeligt lithiumbatteri kan holde i timevis på en fuld opladning, hvilket gør det muligt at lave en øjenmassagetur når som helst og hvor som helst. Efter at have brugt 15 minutter, vil den automatisk blive stoppet for at spare strøm. Brug USB til opladning.

✔️ BUILT-IN MUSIK & BLUETOOTH-FORBINDELSE Nyd en afslappende massagesession med din egen yndlingsmusik eller de indbyggede omgivelseslydspor.

Bedømmelse og anmeldelser

4.75
Baseret på 16 anmeldelser
(13)
(2)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
T***a
Danmark

Dette er et fantastisk produkt, der giver dine øjne en god træning! Det er lavet af materialer af god kvalitet, der burde holde længe. Jeg havde aldrig indset, hvor meget mine øjne ville have gavn af at bruge et sådant massageapparat. Jeg tilbringer lang tid foran en pc i disse dage og får ofte ømme trætte øjne og den lille hovedpine, der kommer af øjenbelastning og sandsynligvis mangel på søvn! En session med øjenmassageapparatet får hurtigt bugt med begge dele.

S***o
Danmark

Først troede jeg, at størrelsen ville være et problem, men den er ret behagelig og sidder meget behageligt. Første ting lige ud af kassen, opladning med den medfølgende USB-dataoplader. Der medfølger også en letlæselig brugsanvisning. Elsker, at den har LED-indikatorer, der fortæller dig, hvilken tilstand massageren er i. Det er også godt, at den er Bluetooth, så du kan lytte til din yndlingsplayliste, mens du slapper af. Du kan også besvare opkald. Fantastisk ja! Jeg anbefaler stærkt dette produkt, og selv om jeg vil bare holde det for mig selv, vil jeg dele det med min forlovede til en pris. lol.

I***S
Danmark

Alt i overensstemmelse med beskrivelsen. Massager virker og meget pænt masserende

W***w
Danmark

Svarer til beskrivelsen, godt pakket, hurtig levering. Jeg kan ikke tale om fordelene ved dette produkt, fordi det er til en julegave.

K***a
Danmark

Meget hurtig forsendelse. Massager arbejder, fungerer godt. Anbefaler!

C***l
Danmark

Det er fantastisk! Fantastisk pris og produkt! Hvis du har brug for en hurtig 15-minutters reset og stressaflastning, er dette et must-have!

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*

Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Op Til 20% Rabat På Dit Første Køb

kr.
614.99
kr.
923

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.