Salget slutter 27 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Håndmassager
4.81(16)
kr.
835
kr.
1253
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
835
kr.
1253
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Lad dine hænder slappe af efter en lang dag! Slip af med smerter i hænderne med Ortorex elektrisk massageapparat!

ORTOREX™ elektrisk håndmassageapparat hjælper med at løsne spændinger fra musklerne og øger blodcirkulationen med varmekompression. Denne enhed behandler i høj grad karpaltunnelsyndrom og lindrer smerter forårsaget af gigt. Desuden er den ikke kun god til stive og ømme hænder, men også til generel afslapning.

Hvis du bruger vores massageapparat dagligt, vil du hurtigt kunne mærke, at dine hænder ser bedre ud og har mindre smerter.

Fordelene ved at bruge ORTOREX™ elektrisk håndmassageapparat:

  • Beroliger hænder og fingre fra top til bund
  • Stimulerer musklerne behageligt
  • Lindrer effektivt karpaltunnelen og spændinger i fingrene
  • Lindrer ømhed og trætte hænder

Vores elektriske håndmassageapparat anvender lufttryk og varm komprimeret massageteknologi. Den anvender en professionel massageerfaring til at generere en beroligende rytme for præcist at efterligne refleksologiagtig æltning af akupressurpunkterne. Knæning af dine fingre og håndflader samtidig giver ægte håndmassage følelser som i salonen. Der er 3 intensitetsniveauer, så du kan vælge det passende niveau. Desuden er der også 2 varmeniveauer, som du kan vælge i henhold til dine individuelle behov og præferencer. Den stopper automatisk med at massere efter forudindstillet 5, 10 eller 15 minutters brug.

Sådan bruger du den:

Det er nemt at bruge vores håndmassageapparat og vil ikke give dig problemer. For det første skal du lægge din håndflade i midten af maskinen. Tryk derefter på tænd/sluk-knappen og vælg en mandlig/kvindelig tilstand. Vælg intensitetsniveauet (blid, beroligende, stærk). Hvis du ønsker at gøre din massage endnu mere afslappende, skal du trykke på varmefunktionsknappen og justere den passende temperatur. Når du er færdig, skal du blot slukke for maskinen.

NØGLEFORDELE:

✔️ GIVER SMERTELINDRING OG KOMPRESSIONSTERAPI – Denne maskine tager sig af alle dele af dine hænder. Den hjælper med at stimulere musklerne komfortabelt og hjælper effektivt med at lindre karpaltunnel og fingerspændinger.

✔️ FORHINDRER TØRHED & DEHYDRERING – Ortorex-massagemaskinen giver beroligende varme med dyb infrarød energi. Det holder dine hænder fugtige og varme og kurerer ømhed.

✔️ LEDNINGSFRI & LETVÆGT – Takket være det ledningsfri og lette design kan du tage vores håndmassager med dig, uanset hvor du går! Du kan nemt tage den med dig på kontoret eller på rejsen for at nyde afslapning.

Bedømmelse og anmeldelser

4.81
Baseret på 16 anmeldelser
(14)
(1)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
N****n
Danmark

Opvarmningen er stærk, og tilstandene skifter pænt. Trykket er også godt og stærkt, når det bruges på en høj indstilling. Jeg anbefaler stærkt at købe!

I*****y
Danmark

Fungerer godt. Jeg elsker, at jeg kan gøre den stærkere eller svagere alt efter mine smertebehov. Varmer godt op. Hvis du vil have en god massage, vil du elske dette.

C****e
Danmark

Købte denne håndmassageapparat efter at have prøvet noget lignende i en spa. Pakken kom hurtigt. Det er en god ekstra terapi derhjemme. Jeg bruger den til at lindre de smerter og ubehag, jeg føler i mine hænder. Meget hjælpsomt.

J***y
Danmark

Elsker dette massageapparat. Den hjælper virkelig med at mindske smerter. Giver god massage. Meget afslappende, elsker det.

T****a
Danmark

Jeg har fibromyalgi, og dette produkt hjælper med nogle af de problemer, jeg har med mine hænder. De føles som om de har været igennem en dyb vævsmassage efter brug af dette produkt. Mindre smerte og jeg føler, at jeg kan gribe bedre fat i ting. God investering.

K*****n
Danmark

Jeg kan lide alt ved denne maskine, fra dens design til dens ydeevne. Jeg vil varmt anbefale dette produkt til alle, der lider af håndsmerter af enhver art. Jeg har oplevet et markant fald i smerter og betændelse. Stærkt anbefale.

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.