Salget slutter 27 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Elektrisk Hovedbundsmassager
4.69(16)
Farve:Hvid
kr.
350
kr.
525
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
350
kr.
525
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Har du for travlt til at tage i spa? Giv dig selv gaven af en afslappende massage i dit eget hjem!

Der er intet, der beroliger dit sind og din krop efter en lang dag så meget som en afslappende massage! ORTOREX™ elektrisk hårbundsmassager stimulerer akupunkturpunkterne, lindrer underhuden, løsner op for knuder og fremmer blodcirkulationen.

Når du masserer din hovedbund, slapper hele din krop af næsten øjeblikkeligt. En hovedmassage kan hjælpe dig med at reducere spændingshovedpine og smelte din stress væk på få minutter. Hvis du har problemer med hårtab eller tyndt hår, stimulerer en god hovedbundsmassage dine hårsække, så der kommer mere blodgennemstrømning og flere næringsstoffer til at give næring til hårvækst.

Vores hovedmassager har 4 massagehoveder med 28 individuelle knuder, som roterer både med og mod uret, hvilket giver dig en beroligende massage. Alt du skal gøre er at sætte dig ned, trykke på "On"-knappen og mærke lindringen af muskelspændinger. Apparatet kan også bruges til afslapning af hele kroppen — massér hovedbund, nakke, skuldre, ryg, arm, ben, fod osv. Eller du kan have den med på farten og nyde selvmassage, uanset om du er på rejse eller på kontoret.

Fordelene ved at bruge ORTOREX™ elektrisk hovedmassageapparat:

  • Hjælper med at løse problemet med hårtab og øger hårvæksten
  • Styrker cellestofskiftet, når den bruges på nakke og skuldre
  • Fremmer ny cellefornyelse
  • Eliminerer træthed og frigør stress
  • Forbedrer hukommelsen og øger hjernekraften
  • Forbedrer søvnkvaliteten

Det er et fantastisk massageapparat til brug i badet eller brusebadet til en spabehandling derhjemme, da det er lavet af vandtæt materiale. Ved at massere under badet kan du løsne spændinger, eksfoliere hovedbundens hud og fjerne overskydende olie og aflejringer. Velegnet til folk i alle aldre og aktiviteter: studerende, forretningsfolk, midaldrende og ældre mennesker, rejsende, sportsentusiaster.

VIGTIGSTE FORDELE:

✔️ DYB HOVEDBUNDSMASSAGE — 4 massagehoveder med 28 individuelle knuder hver roterer både med og mod uret, hvilket giver dig en beroligende massage, der hjælper med at øge blodcirkulationen i hovedbunden og derved fremmer hårvækst og dybderensning af håret.

✔️ MULTIFUNKTIONEL — Kan bruges til massage af hele kroppen for at give dyb afslapning, fjerne træthed og reducere stress.

✔️ BÆRBAR & GENOPLADELIG — Leveres med en opladningsbase og et USB-opladningskabel, og den holder i et par timer, når den er fuldt opladet. Brug den i 3 minutter om dagen, og den vil tjene dig 40 massagesessioner. Dens kompakte, trådløse bærbare design gør det muligt for dig at massere dit hoved eller hele kroppen derhjemme, på arbejdet eller når du rejser.

✔️ VANDTÆT & HUDVENLIG — Lavet af vandtæt materiale, så du kan bruge massageapparatet, mens du tager et brusebad for at få en ordentlig hovedbundsmassage. De miljøvenlige, bløde silikonehoveder forhindrer, at håret trækkes eller vikles sammen, og skader ikke din hud.

✔️ AFTAGELIGE & VASKBARE MASSAGEHOVEDER — Det er nemt at trække dem af for hurtig rengøring.

PRODUKTSTØRRELSE:

Bedømmelse og anmeldelser

4.69
Baseret på 16 anmeldelser
(12)
(3)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
L***a
Danmark

Flot produkt, fungerer godt og har et smukt design.

K***a
Danmark

Fungerer godt, ret blød, god kvalitet.

Y***g
Danmark

Forsendelsen er hurtig, og produktet er fantastisk. Jeg købte en mere til en gave.

N***n
Danmark

Meget godt produkt, modtaget efter 2 uger. Virker meget godt tak

L***s
Danmark

Fantastisk massageapparat. Føles fantastisk. Forsendelsen var meget hurtig

N***n
Danmark

Massageapparatet er let, bærbart, let at bruge, rengøre og oplade. Jeg oplevede ikke, at håret blev viklet ind, og apparatet masserede hovedet/hovedbunden og nakken godt. Jeg kan sige, at det er det bedste hoved/hovedbundsmassager, jeg har brugt. Den gør et godt stykke arbejde. Vil varmt anbefale dette hovedbundsmassager.

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.