Salget slutter 27 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Jordnød Form Massagerulle Bold
4.58(12)
Farve:Lyserød
kr.
230
kr.
460
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
230
kr.
460
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Lindrer trætte muskler på få sekunder

Ortorex-rullen er designet til effektivt at lindre spændinger og ømhed i din krop. Påfør den på det berørte område, og nyd en afslappende massage.

Forbedret fleksibilitet

Denne rulle hjælper med at forebygge muskelstivhed og øge bevægelsesfriheden. Forøg din atletiske præstation og generelle mobilitet uden besvær!

Lindring af smerter

Ortorex-rullen hjælper med at lindre muskelspændinger ved at fokusere på triggerpunkter. Du vil opleve øjeblikkelig lindring takket være dette massageapparat.

Hurtigere restitution

Brug af vores massagebold giver bedre blodgennemstrømning til de ømme muskler. Det vil fremskynde helingsprocessen, så du hurtigere kan vende tilbage til fysisk aktivitet.

Blød

EVA-materialet er skånsomt mod huden og forårsager ikke irritation.

Ergonomisk

Jordnøddeformen gør vores massageapparat let at gribe og manøvrere. Du kan nemt nå områder som ryg, nakke og skuldre.

Bærbar

Denne kompakte og lette rulle fylder ikke meget og vejer ikke meget i din taske. Få en afslappende massage, uanset hvor du er!

Flere grunde til at elske Ortorex jordnødderulle

Brugervenlig

Skridsikker

Nem At Pleje

Ikke-Giftig

Bedømmelse og anmeldelser

4.58
Baseret på 12 anmeldelser
(8)
(3)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
K***a
Danmark

Den vibrerende jordnøddekuglerulle virker godt til at lindre stramme muskler. Typisk er det nakke, skuldre, ryg og lægge for mig. Jeg ruller normalt på den liggende, men nogle steder, f.eks. nakke og skuldre, kan jeg rulle på den, mens jeg sidder i min kontorstol.

S***e
Danmark

I begyndelsen var det smertefuldt. Jeg brugte den på min lænd, mens jeg lå på maven. Men lettelsen bagefter er det hele værd.

J***k
Danmark

Godt massageværktøj til brug for knudrede områder. Det hjælper især med min ryg og mine lægge, da det bliver stramt. Også den er nem at rengøre og have i nærheden af mig, så jeg kan bruge den når som helst.

L***a
Danmark

Jeg købte denne kuglerulle efter at have hørt om den fra en af trænerne i et lokalt fitnesscenter. Jeg har et problem mellem mine skulderblade, som har været smertefuldt, og min mand har et problem med sit knæ. Jeg tænkte, at jeg ville give den en chance. Det er meget nyttigt! Den er nem at bruge selv, og smerten og stivheden i mine skulderblade er væk! Min mand var chokeret og glad for, hvor hurtigt det hjalp på hans knæ. Vi er meget tilfredse!!!

S***a
Danmark

Jeg fik denne massagebold specifikt til en løbeforstuvning i min fod. Jeg så nogle videoer først, men den er stadig nem at bruge og meget robust. Den virker som lovet, jeg er helt tilfreds.

M***a
Danmark

Købte denne for at behandle min cervikale spondylose og occipital neuralgi. Slapper helt af i musklerne og giver en vidunderlig lindring af smerterne. Godt pengene værd! Anbefales!

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.