Udsalget slutter 19 Apr 20-50% rabat gratis forsendelse

Nakkesmerter Ortopædisk Pude Cervikal Køling Hukommelse Skum Pude

4.75(16)
kr.
500
kr.
750

Hold dig kølig og fri for nakkesmerter hele natten lang med den unikt designede cervikale pude af hukommelsesskum!

Denne cervikal pude mod nakkesmerter har et ergonomisk design, der tilpasser sig jævnt til den unikke kurve på dit hoved, din nakke og dine skuldre for at rette rygsøjlen korrekt ud og sørge for, at du sover sundt og godt. Den er specifikt rettet mod smerter i nakke, skuldre og ryg, og den forynger din krop, mens du sover. Puden er udstyret med terapeutisk, trykaflastende hukommelsesskum, der er allergivenligt. Den giver varig støtte til ryg- og sidesovere, samtidig med at den hjælper med at holde dit soveområde friskt og køligt.

Fordelene ved at bruge denne Ortopædiske Cervikale Pude af Hukommelsesskum:

  • Lindrer nakke-, skulder- og rygsmerter
  • Lindrer migræne eller spændingshovedpine
  • Giver dig mulighed for at trække vejret mere frit
  • Forhindrer snorken
  • Bevarer konturerne
  • Skaber et køligt sovemiljø

Med hullet udformning vil puden forme sig efter dit hoved, hvilket letter trykket på hovedet og stabiliserer sovepositionen. Desuden vil den ikke fange varme. To forskellige konturhøjder giver brugerdefinerbar komfort, så du kan løfte hovedet til den rette position, mens du sover på ryggen eller siden. Det er på tide at forvandle dit søvnliv!

VIGTIGSTE FORDELE

✔️ LINDRER NAKKE-, SKULDER- OG RYGSMERTER Ergonomisk konturdesign hjælper med at tilpasse rygsøjlen og aflaste alle trykpunkter, hvilket lindrer nakke-, skulder- og rygsmerter og forbedrer søvnen.

✔️ STØTTENDE HUKOMMELSESSKUM Pudekernen er lavet af hukommelsesskum med høj densitet og langsom tilbageløb og giver tiltrængt støtte med fantastisk komfort og blødhed. Holder sin form og fasthed ved langvarig brug.

✔️ TO HØJDER DESIGNET TIL RYG- OG SIDESØVN Rygsovere med problemer med halshvirvelsøjlen anbefales at sove på den højere side (11 cm/4,3 tommer) af puden, da denne side giver bedre støtte til hovedet og halshvirvelsøjlen, og alle andre ryg-/sidesovere kan sove på den lavere side (9 cm/3,5 tommer).

✔️ ÅNDBAR Hukommelsesskum med åbne celler øger luftgennemstrømningen for øget åndbarhed for en køligere og mere forfriskende søvn.

✔️ AFTAGELIGT PUDEBETRÆK Hypoallergent åndbart pudebetræk føles silkeblødt og glat. Da den er forsynet med lynlås, er den aftagelig og kan vaskes i maskine, så du altid kan holde den ren.

Bedømmelse og anmeldelser

4.75
Baseret på 16 anmeldelser
(12)
(4)
(0)
(0)
(0)

Tilføj en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
T****a
Danmark

Virkelig holder sig kølig, hvilket er rart, fordi jeg løber varmt om natten. Jeg har vågnet op uden nakke- eller rygsmerter, siden jeg begyndte at bruge den. Så jeg tror, at den fungerer fint for mig

B***s
Danmark

Puden ankom sammenrullet, så lagde den på min seng for at pudse den op. Viste sig at være af god kvalitet. Ret behagelig også, og støtter min nakke godt

J***y
Danmark

Denne pude føles anderledes end en almindelig pude, så det kan tage et par nætter at vænne sig til den, men den har lettet mine nakke- og skuldersmerter. Anbefales!

M**y
Danmark

Meget god nakkestøtte og meget behagelig. Helt sikkert prisen værd.

N***y
Danmark

Elsker denne pude. Jeg har problemer med nakken og er begyndt at samle på alle disse forskellige former for puder, fordi de er så behagelige. Denne pude er meget behagelig at sove på!

M****l
Danmark

Puden er vidunderlig! Ingen nakke-, skulder- eller rygsmerter om morgenen. Holder mig kølig hele natten. Jeg har endelig fundet den perfekte støtte til mit hoved under søvnen! Jeg er meget tilfreds med købet!

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*

Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Op Til 20% Rabat På Dit Første Køb

kr.
499.99
kr.
750

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.