Salget slutter 27 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Triangle Kilepude til Sidesveller
4.63(16)
kr.
620
kr.
1240
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
620
kr.
1240
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Er du træt af at vende og dreje dig om natten? Hvil dit hoved på denne kilepude, og nyd en hel nats søvn!

Ved at bruge ORTOREX™-kilepuden får du større støtte til din nakke og skuldre, så din krop kan falde ind i den perfekte neutrale stilling. Ved at støtte din øvre ryg og dine skuldre fremmer kilepuden en bedre søvn ved at støtte din øvre ryg og dine skuldre. Desuden kan du justere vores multifunktionelle kilepude, så den giver en vinkel på 30° eller 60°. Som sådan kan den hjælpe med at lindre nakke- og rygsmerter, sure opstød, snorken, allergier og andre vejrtrækningsproblemer.

Sundhedsfordele, som ORTOREX™ kilepuden giver:

  • Reducerer snorken
  • Reducerer nakke- og rygsmerter
  • Lindrer sure opstød
  • Reducerer smerter i knæet
  • Mindsker vejrtrækningsproblemer
  • Forbedrer blodcirkulationen
  • Lindrer smerter ved åreknuder

  • Bare læn dig tilbage mod kilen for at se TV eller læse en bog før sengetid

Streamer du dit yndlingsprogram eller læser du fra sengen? Placer den korte, brede ende af din kilepude på madrassen med den lange, flade side mod væggen eller hovedgærdet. Du vil kunne sidde oprejst og let tilbagelænet i den mest ergonomiske vinkel, så du kan se tv eller hygge dig med din yndlingsbog eller dit yndlingsblad. I stedet for at læne dig mod en kold, hård væg eller et hårdt hovedgærde, vil puden på din kilepude omfavne dig i ryggen og give dig en behagelig stilling, så du kan nyde din afslapningstid.

  • Læg den under dine knæ for at øge blodcirkulationen i dine ben

Hvis du placerer kilepuden under knæene, kan du lette trykket på din lænd og forbedre blodcirkulationen i benene, hvilket hjælper på trætte muskler og ømme, hævede fødder. Ved at rette op på problemer med cirkulationen forebygger man yderligere sundhedskomplikationer som åreknuder og dyb venetrombose (DVT).

  • Læg den på dit skød for at støtte din tablet, eller sov på en skråning for at forbedre vejrtrækningen

Nogle gange kan vores soveværelser blive til en slags kontor. Hvis du sender e-mails før sengetid eller arbejder hjemmefra, kan du lægge din kilepude på dit skød og bruge den som et minibord til din bærbare computer eller tablet. Denne position holder din enhed i en behagelig vinkel og giver dine håndled mulighed for at slappe af på puden, mens du arbejder.

VIGTIGSTE FORDELE:

✔️ GIVER EN SUND SØVN — Sengekilepuden fremmer en bedre søvnstilling ved at støtte din øvre ryg og skuldre.

✔️ LAVET AF MEMORYSKUM — Memoryskum er kendt for sine terapeutiske egenskaber og behagelige støtte og tilpasser sig hurtigt til dine skuldre, nakke og hoved for at give dig en behagelig og afslappende søvn.Åndbart bomuldsmateriale, blødt og hudvenligt. Desuden er det antimikrobielt og modstandsdygtigt over for allergener og husstøvmider.

✔️ HAR ET AFTAGELIGT BETRÆK — Udstyret med et blødt, åndbart betræk, der er aftageligt og kan vaskes i maskine.

✔️ MULTIANVENDELIG — Brug den som en sengepude, placer kilen oprejst, mens du ser tv eller læser i sengen, eller flyt den til foden af sengen for at hæve dine ben og fødder.

PRODUKTSTØRRELSE:

Bedømmelse og anmeldelser

4.63
Baseret på 16 anmeldelser
(11)
(4)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
L*a
Danmark

Jeg elsker denne pude, den er pengene værd. Jeg sætter den mod væggen, og den er virkelig perfekt til at være fast og blød for min ryg. Hvis du er på udkig efter fast støtte, så er dette et perfekt valg for dig.

H***y
Danmark

Puden er præcis, hvad vi havde brug for og ønskede. Den ser præcis ud som på billederne og har været en enorm hjælp for min bedstefar. Den er perfekt og vi er meget tilfredse med den.

B***e
Danmark

Denne pude er fantastisk til at placere mor til behandling og forebyggelse af sår. Hun siger, at det er mere behageligt at sove med den. Godt køb, tak.

A***a
Danmark

Jeg lider af fibromyalgi og sover på siden. Mit problem er, at mine skuldre føles som om de er blevet trykket sammen hele natten, og jeg kan næsten ikke bevæge mig. Med denne kile placerer jeg min pude ovenpå den, så mine skuldre hviler på memory form-kilen. Jeg vågner ikke længere med smerter i skuldrene. Meget tilfreds med købet.

W***w
Danmark

Jeg har haft sure opstød i årevis, men det er pludselig blevet værre. Jeg kunne ikke sove i sengen. Min eneste mulighed var at sove i en stol. Med denne pude er jeg i stand til at sove i sengen igen. Jeg har haft den i et par uger, og den fungerer fantastisk.

O***r
Danmark

Memoryskummet på kilen har den helt rigtige tykkelse til at give god støtte og til ikke at forårsage en klump, hvor kilen og madrassen mødes i lænden. Jeg vil anbefale denne kile.

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.