Salget slutter 27 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Graviditets-Pude Til Hele Kroppen
4.50(16)
Farve:Rosenrød
kr.
480
kr.
720
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
480
kr.
720
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Maksimal søvnkomfort under graviditeten

Med Ortorex' helkropspude kan du lindre det almindelige ubehag ved at føde børn. Den vugger din krop og reducerer antallet af vendinger og drejninger. Det skaber den komfort, der er nødvendig for en afslappende søvn.

Lindre smerter

Vores pude former sig behageligt efter din krop. Den justerer nakke, skuldre, ryg og hofter ortopædisk under søvnen.

Støtte til hele kroppen

Med sin U-form former vores graviditetspude sig efter din krops naturlige konturer. Det fører til fuldstændig afslapning.

Alsidig

Ortorex' graviditetspude tilpasser sig forskellige kropspositioner. Den sikrer komfort, når du ammer, ser tv på siden eller slapper af på ryggen.

Blødt stof

Med sit bløde og skånsomme betræk af 100% bomuld garanterer Ortorex-puden en behagelig og irritationsfri oplevelse for din hud.

Multianvendelig

Vores helkropspude hjælper med at komme sig efter rygproblemer eller operationer. Det gør den ikke kun velegnet til gravide kvinder.

Nem at rengøre

Det er nemt at holde vores kropspude frisk: lyn betrækket af og vask det i maskinen.

Flere grunde til at elske vores graviditetssovepude

Forbedring Af Søvnen

Ergonomisk Design

Allergivenlig

Holdbar

Bedømmelse og anmeldelser

4.50
Baseret på 16 anmeldelser
(9)
(6)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
P***e
Danmark

Denne pude har været en afgørende faktor. Du vil aldrig sove perfekt, mens du er gravid, men denne pude har lettet mange smerter og smerter for mig, og den er virkelig blød og hyggelig. Tak Ortorex!!

I***c
Danmark

Efter uger med ubehag og uro, sover jeg endelig igennem om natten. Kunne ikke være mere tilfreds med mit køb. Den pakker hele vejen rundt om min krop, og jeg kan justere den i forskellige stillinger. Den holder formen og er meget behagelig. Elsker det enormt!

F***e
Danmark

Jeg kæmpede med smerter i hofte og lænden. Denne pude er det hele værd! Den har elimineret mine smerter i lænden/hoften og jeg har kun brugt den i 4-5 dage. Dette er helt sikkert et must-have for alle gravide kvinder!!

K****n
Danmark

Jeg havde problemer med at sove på grund af graviditeten. Denne pude gjorde en kæmpe forskel i min søvn, og jeg kan nu sove meget mere behageligt. Jeg er skyldig i at jeg ikke har købt den i så lang tid.

D****e
Danmark

Jeg er så glad for at jeg besluttede mig for at få denne pude. Jeg har endelig sovet anstændigt. Den er super alsidig, den tilpasser sig til enhver sovestilling. Jeg kan ikke leve uden denne pude længere. Anbefaler jeg varmt!

A*****r
Danmark

Min skulder har generet mig, og efter et par nætter hvor jeg har sovet med denne pude, har jeg det meget bedre. Dette er et ABSOLUT MUST-KØB.

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.