Salget slutter 27 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Pude til Hovedformning for Nyfødte
4.56(16)
Farve:Hvid Stjerne
kr.
195
kr.
390
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
195
kr.
390
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Undgå det flade hovedsyndrom med vores unikke hovedformende pude!

Den mest almindelige årsag til et fladtrykt hoved er barnets sovestilling. Det sker ikke kun, mens de sover, men også i autostole, bæreseler, klapvogne, gynger og hoppestole. Spædbørn ligger på ryggen i mange timer hver dag, så hovedet bliver nogle gange fladt på ét sted.

ORTOREX™ hovedformende pude til nyfødte er specielt udformet til at hjælpe med at bevare den naturlige kurve på dit barns hoved og holde dit spædbarns hoved, nakke og rygsøjle i korrekt position. Desuden forbedrer vores pude kvaliteten af din nyfødtes søvn.

ORTOREX™ hovedformende pude er fremstillet af 100% økologisk bomuld. Den er blød og åndbar, så kropsvarmen kan slippe ud gennem den åbne vævning, mens den holder barnet behageligt og varmt. Den er også antibakteriel, hvilket forhindrer væksten af skadelige mikrober og er med til at skabe en sikker søvn for din baby.

Vores puder til nyfødte anbefales til alderen 0-15 måneder. Brug denne hovedformende pude til babyhovedet fra de tidlige aldre i vuggestuen, vuggestuen, gyngen, hoppepuden og klapvognen under lange gåture udenfor. Børnelæge anbefales!

VIGTIGSTE FORDELE:

✔️ FOREBYGGER PLAT HOVEDSYNDROM ORTOREX™ puden til hovedformning for nyfødte er specielt designet med et trykfordelingssystem og en flerlagsstruktur, der hjælper med at udvikle den rette hovedform og forebygger det flade hovedsyndrom. Uanset om dit barn sover på siden eller på ryggen, vil pudens ergonomiske design bevare den naturlige form på dit barns hoved.

✔️ LAVET AF HUDVENLIGT MATERIALE Vores puder er behandlet med en anti-støvmide-behandling for at forhindre hudinfektioner og bevare dine små børns sikkerhed. Denne behandling er ufarlig og sikker for alle følsomme hudtyper.

✔️ BÆRBAR & LET ORTOREX™ hovedformende pude kan bruges når som helst: på legemåtten, i bilsædet, ved skiftbordet eller endda under amning. Den er let og bærbar, så den er fantastisk til rejser.

✔️ NEM RENGØRING Du kan nemt vaske og tørre den i maskinen. Pudenes form og støtte forbliver intakt selv efter hyppig vask.

PRODUKTSTØRRELSE:

Bedømmelse og anmeldelser

4.56
Baseret på 16 anmeldelser
(10)
(5)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
P***h
Danmark

Min datter sover kun igennem om natten, når hun bruger denne pude. Ikke alene sover hun meget bedre, men vi har også set en forbedring af den flade plet. Et must-have!

N***y
Danmark

Jeg kan varmt anbefale denne pude til enhver forælder, der forsøger at korrigere eller forhindre flathead syndrom. Den gør en kæmpe forskel. Den er også åndbar og meget blød, så min baby sover så meget bedre på den. TAK!!!

M**a
Danmark

Denne pude har virkelig ændret min babys flade hoved til det bedre! Ikke mere fladt hoved! Jeg er så glad for at jeg gav den en chance. Hvis dit barns hoved er fladt, er det et MUST for dig.

G***l
Danmark

Bare køb den. Seriøst. Jeg blev helt forskrækket da min 2 måneder gamle begyndte at få en MEGET flad plet på hovedet. Jeg købte denne, uden at tro, at den virkelig ville gøre meget. Inden for to uger begyndte jeg at mærke forskellen. Hun sov faktisk endda bedre med denne pude. Nu, et par måneder senere, er der ingen tegn på en flad plet. Jeg kan varmt anbefale den.

N***a
Danmark

Denne pude er den bedste!!! Den hjælper med refluks og forhindrer også et fladt hoved. Materialet er åndbart, så jeg er ikke bekymret for at min baby sover på den.

J***n
Danmark

Kvaliteten af produktet er fantastisk. Det søde flamingoprint fangede mit øje. Min baby elsker også denne pude!

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.