Udsalget slutter 19 Apr 20-50% rabat gratis forsendelse

Hukommelse Skum Ben Pude

4.75(16)
kr.
260
kr.
390

Ortopædisk benstøtte til en sund søvn

Sig farvel til at vende og dreje dig om natten. Ortorex knæpuden hjælper dine ben med at opretholde en optimal position under søvnen. Takket være den kan du ligge urokkeligt på siden. Det baner vejen for en nat med dyb, revitaliserende søvn.

Lindrer smerter

Ved at fremme en korrekt rygsøjlejustering retter knæpuden sig specifikt mod og lindrer ubehag i lænden. Det gør den ved at reducere belastningen på muskler og ledbånd i lænden under søvn.

Korrekt kropsholdning

Ortorex benpude opretholder en optimal balance i bækkenet ved at holde det øverste ben parallelt med det nederste. Det sikrer en ortopædisk position af rygsøjlen. Med tiden giver denne konsekvente støtte en forbedret holdning.

Forbedrer søvnen

Vores pude af memoryskum passer perfekt til dine halvbøjede ben. Denne tilpasning skaber plads mellem dem og reducerer trykpunkter, da lemmerne ikke er stablet oven på hinanden. Det fremmer en bedre blodgennemstrømning, så musklerne får tilstrækkelig ilt og kan slappe af. Begge faktorer arbejder sammen for at sikre en afslappende søvn.

Hudvenlig

Knæpuden er fremstillet af allergivenlige materialer, der mindsker risikoen for irritation og allergi. Det åndbare bomuldsbetræk giver luftgennemstrømning og sikrer uovertruffen komfort.

Hukommelsesskum

Ortorex-puden er lavet af førsteklasses elastisk skum og tilpasser sig dine ben uden problemer, mens den bevarer sin form over tid.

Vaskbar

Vores pudes aftagelige betræk kan maskinvaskes, hvilket sikrer, at din pude altid er frisk og ren.

Flere grunde til at elske vores memory foam-pude

Ergonomisk Kontur

Holdbar

Lindrer Stress

Bærbar

Kvalitetsmaterialer

Bedømmelse og anmeldelser

4.75
Baseret på 16 anmeldelser
(13)
(2)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
K***a
Danmark

Jeg har mange problemer med min lænd og mine hofter, da de er fyldt med stænger og skruer. Hvis mine hofter ikke er perfekt justeret, har jeg meget ondt. Denne pude hjælper mig med at holde mine hofter på linje og lindrer smerterne. Det tog et par uger at vænne sig til den og kunne sove med den. Men da jeg først var vant til den, var den fantastisk!

M****e
Danmark

Jeg var skeptisk over for dette, men ville give det en chance. Jeg var forbløffet over, hvor godt jeg sov!!! Jeg plejer at kaste og vende mig hele natten og vågne flere gange. Dette har gjort en KÆMPE forskel i mine rygsmerter, og jeg vågnede op så frisk for første gang i så lang tid. Jeg anbefaler stærkt!

V***e
Danmark

Knæpuden føles perfekt. Den gør helt sikkert det, som den er designet til at gøre. Ryggen er bedre justeret, når jeg bruger knæpuden, så jeg vil helt klart anbefale den.

J**l
Danmark

Jeg har haft det i et par uger nu. Jeg må sige, at jeg virkelig godt kan lide det. Det er meget bedre end at proppe en pude ind mellem knæene, når jeg skal sove. Den er den helt rigtige kombination af fast og blød. Kan helt klart anbefale denne hvis man er sidesover.

X***a
Danmark

Jeg synes, at denne pude er fastere, end den burde være, så det er lidt ubehageligt for mig at bruge den. Efter at have brugt den i flere uger, vurderer jeg puden som overvejende okay, men ikke perfekt.

A****a
Danmark

Jeg er vild med det! Jeg havde så mange smerter før, da jeg har dårlig ryg og hofte. Selv min nye madras gjorde det hele værre. Nu hvor jeg har denne pude, kan jeg ikke sove uden den! Jeg vågner ikke længere op midt om natten med smerter i hoften.

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*

Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Op Til 20% Rabat På Dit Første Køb

kr.
259.98
kr.
390

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.