Salget slutter 26 May 50% RABAT + Gratis forsendelse

3D Musik Søvnmaske
4.67(12)
kr.
210
kr.
315
Tilføj til kurv
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Få en nat med uafbrudt og ultra-fredelig søvn!

Ortorex-musikmasken hjælper med at sove bedre og blokerer for lyde udefra. Samtidig med at den forbedrer søvnkvaliteten og -varigheden, slapper den også af i krop og sind. Som følge heraf hjælper vores maske med at reducere træthed og hovedpine efter søvnen. Desuden passer den til enhver næsekurve, hvilket giver en behagelig følelse.

Beskyttelse af øjnene

Vores sovemaske giver fuld øjendækning, hvilket skaber et lukket miljø. Den holder dem beskyttet mod støv, hår og andre udløsende faktorer, der kan forårsage øjenirritation.

Mørklægning

Vores musikmaske forhindrer lys i at skinne i dine øjne. Den gør det muligt at opnå fuldstændig mørke selv i dagslys.

Afslappende atmosfære

Ortorex-søvnemasken giver dig mulighed for at lytte til beroligende musik eller meditations-podcasts uden at have hovedtelefoner på. Med sine indbyggede højttalere og Bluetooth-forbindelse fremmer denne maske en rolig atmosfære til en afslappet søvn.

Ergonomisk 3D-kontur

Vores maske vedtager dybe kopper af hukommelsesskum, der ikke lægger pres på øjnene.

Justerbar størrelse

Ortorex-masken har velcrolukning, som er let at kontrollere, så den passer til dit hoved.

Åndbare materialer

Fløjlsmaterialet tillader luftcirkulation og forhindrer sveddannelse.

Flere grunde til at elske vores maske

Letvægt

Kan Vaskes

Blød

Skridsikker

Bærbar

Hudvenlig

Specifikationer

Dimensioner:
4.33x18.5 inch (11x47 cm)
Vægt:
0.17 lbs (75 g)
Bluetooth-protokol:
V5.0
Frekvensresponsområde:
20HZ-20KHZ
Opladningsspænding:
3.7V-4.2V
Signal/støj-forhold:
90db
Højttalerimpedans:
32Ω±15%
Højttalerdiameter:
1.18 inch (30 mm)
Batterikapacitet:
200mAh

Bedømmelse og anmeldelser

4.67
Baseret på 12 anmeldelser
(9)
(2)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
N***y
Danmark

Jeg har haft 3 forskellige sovemasker, og denne er den mest behagelige og har en god batterilevetid. God lydkvalitet også. En kvalitetsinvestering for alle der har brug for en god lur. Jeg kan sove med hvid støj hele natten uden problemer.

A***t
Danmark

Jeg bruger denne maske hver nat, og kvaliteten af lyden passer godt sammen med komforten. Kunne ikke bede om noget bedre!

M***a
Danmark

Jeg er vild med kombinationen af hovedtelefoner og lysblokering. Helt klart en spilforandring, da min ægtefælle snorker.

A****l
Danmark

Jeg elsker denne sovemaske! Jeg falder så meget hurtigere i søvn nu med bare lyd gennem højttalerne, som overdøver min kones snorken. Lydkvaliteten er fantastisk, og knapperne gør det nemt at styre enheden. Jeg vil anbefale denne sovemaske til alle, der ønsker en sovemaske.

D***e
Danmark

Min mand kan ikke lide at tv'et er tændt, og jeg kan ikke sove uden lyd. Dette er så PERFEKT! Den er blød omkring dine øjne. Helt klart 10/10!!!

K***y
Danmark

Jeg arbejder om natten og skal sove om dagen, og disse holder lyset og den omgivende støj fra at forstyrre min hvile. Lydkvaliteten synes også at være god, men jeg har kun lyttet til podcasts med den, så jeg kan ikke sige, hvor godt den ville fungere med musik eller hvid støj. Ville anbefale.

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
210
kr.
315

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.