Salget slutter 21 Jul 50% RABAT + Gratis forsendelse

Lydløse Ørepropper til Støjreduktion i Forbindelse med Søvn
4.70(10)
Farve:Gul
kr.
190
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
190
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Nyd den absolutte stilhed, mens du sover. Få den hvile, du har brug for til at klare dagen, der kommer!

Vi præsenterer Ortorex-soveørepropperne - den ultimative løsning til støjreduktion, mens du sover. Disse ørepropper er udformet til at blokere for uønsket støj, så du kan få en fredelig og uforstyrret nattesøvn. Disse ørepropper er fremstillet af bløde, komfortable og allergivenlige materialer, og de tilpasser sig formen på dit øre for at sikre en sikker pasform. Den avancerede støjblokerende teknologi sikrer maksimal støjreduktion. Uanset om du bor i en støjende by eller deler værelse med en snorker, vil disse ørepropper hjælpe dig med at få den afslappende søvn, du har brug for, og vågne op frisk og energisk. Få den hvilende søvn, du fortjener, med Ortorex-ørepropper.

Sikker at bruge

Disse sovepinde er fremstillet af hypoallergene materialer og er derfor sikre for personer med følsom hud eller allergier.

Holdbar

Disse ørepropper er fremstillet af langtidsholdbare materialer og kan bruges gentagne gange i længere perioder.

Forbedret søvnkvalitet

Disse ørepropper hjælper dig med at få en fredelig og uafbrudt søvn, hvilket fører til forbedret søvnkvalitet og et bedre helbred.

Justerbar tilpasning

Ortorex-ørepropper fylder øregangen ud for maksimal støjdæmpning og komfort.

Effektiv støjreduktion

Ortorex-ørepropper blokerer op til 95% af baggrundsstøjen.

Multipurpose

Disse ørepropper er alsidige og kan bruges i forskellige situationer, hvor der er behov for støjreduktion, f.eks. når du studerer, arbejder eller rejser.

Flere grunde til at elske vores produkt

Premium Materialer

Bærbar

Ergonomisk Udformning

Letvægt

Let At Bruge

Genopladelig

Bedømmelse og anmeldelser

4.70
Baseret på 10 anmeldelser
(7)
(3)
(0)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
T****a
Danmark

Da jeg først så disse, troede jeg, at de ville gå for dybt ind i øret og blive der. Men nej, de fungerer så godt og er så nemme at sætte ind og ud. De former sig godt efter dit øre. De blokerer så meget støj! De har været rigtig gode for mig.

P***y
Danmark

Alle andre ørepropper falder af eller gør ondt, men endelig denne her firs og bliver siddende! Elsker, at de er tilpasset. Ville helt sikkert anbefale!

K**e
Danmark

Dejlig og klæbrig. Passer godt i mine små ører. Blokerer for min partners snorken.

L**a
Danmark

Indtil videre er jeg en stor fan af disse. De er super komfortable at sove i og falder ikke ud. Jeg vil aldrig gå tilbage til de gamle skumdimser, der sidder fast i øret. Så glad for, at jeg købte disse!

S*****l
Danmark

Disse ørepropper er bløde, bøjelige og nemme at arbejde med. De danner en perfekt form af den ydre øregang og en del af det ydre øre. 5 stjerner.

B***e
Danmark

Min kone er en snorker og holder mig vågen hele natten, hvis jeg ikke har et effektivt ørepropper sæt i. Jeg har prøvet mange. Disse ser ud til at være de eneste der hjælper mig. Når du har rullet dem til to små kugler, tvinger du dem ind i dine ører og tvinger dem op (bare en smule) i dine øregange. Stor, fremragende lydtæt ydeevne!

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.