Salget slutter 26 May 50% RABAT + Gratis forsendelse

Håndholdt Søvnhjælpemiddel til Afslapning
4.73(15)
Farve:Blå
kr.
200
kr.
400
Tilføj til kurv
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Forbedr din søvn - forbedr dit liv

Orotrex' håndholdte søvnapparat sikrer perfekt afslapning. Det hjælper dig med at klare hverdagens pres. Vores søvnhjælpemiddel fungerer lydløst, så det ikke forstyrrer din fred.

Beroligende

Ortorex-søvnapparatet fremmer lindring af angst og stress. Du kan få en afslappende søvn med blot et enkelt tryk på en knap.

Sikker

Den bruger lavfrekvente elektriske impulser til at få din krop til at slappe af, hvilket er helt ufarligt.

Justerbar

ores søvnhjælp leveres med forskellige intensitetsniveauer og tilstande, hvilket garanterer komfort.

Ergonomisk

Ortorex-søvnapparatet er designet til at passe perfekt til din hånd. Det muliggør langvarig brug uden at forårsage træthed.

Bærbar

Dette håndholdte søvnhjælpemiddel er lille og let og nemt at have med.

Praktisk

Vores enhed drives af et USB-kabel og kræver ikke udskiftning af batterier. Det er ideelt til langvarig brug.

Flere grunde til at elske vores produkt

Holdbar

Lydløs

Let At Bruge

Trådløs

Bedømmelse og anmeldelser

4.73
Baseret på 15 anmeldelser
(12)
(2)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
Z***k
Danmark

Jeg kan ikke fortælle dig, hvor meget mit liv er blevet bedre, siden jeg fik dette afslapningsapparat!!! Jeg bruger den hver aften og falder i søvn med en fredfyldt følelse og vågner op forfrisket. En total livredder!

W***a
Danmark

Intensitetsniveauerne og -tilstandene på denne soveenhed er fremragende. Og de er også justerbare! Jeg kunne indstille den til præcis det niveau af komfort, jeg ønskede.

T****l
Danmark

Jeg kan godt lide at bruge dette. Bekvemmeligheden ved en enhed, der ikke trætter din hånd, kan passe i lommen og kan oplades via USB, er en fantastisk kombination.

S***h
Danmark

Efter blot en uge med denne søvnenhed kunne jeg mærke en stor forskel. Den hjælper mig med at falde i søvn hurtigere og dybere. Jeg tror, at jeg endelig har fundet mit mirakel-søvnhjælpemiddel! Tak for det!

N*****e
Danmark

Jeg var forbløffet over, hvor lydløs denne enhed er! Jeg kunne næsten ikke se, at den var tændt. Det betyder ingen forstyrrelser midt om natten. En total sejr for mig!

R***a
Danmark

Jeg har ledt efter et pålideligt, ikke-vanedannende søvnmiddel uden held ... indtil jeg fandt denne håndholdte enhed. Det ser ud til at virke! Så langt, så godt.

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
200
kr.
400

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.