Nakkesmerter Bundt 25% RABAT

kr.637

Tilbud

Nakkesmerter Bundt 25% RABAT

kr.637

Ortopædisk Pude med Hukommelsesskum mod Nakkesmerter

Kun 21 tilbage på lager

Elektrisk Varmepude

Oppustelig Cervikal Trækhalsbånd til Behandling af Nakkesmerter

Beskrivelse

Slip af med nakke- og skuldersmerter!

Disse ORTOREX™-produkter hjælper dig med at lindre smerter i nakke, skuldre og ryg. Vores konturformede pude sikrer en kontinuerlig nattesøvn. Dens ergonomiske design holder dit hoved i en naturlig position. Det aflaster dine muskler og får dig til at føle dig udhvilet. Det langsomt tilbagevendende memoryskum mister ikke sin form efter længere tids brug.

ORTOREX™-puden behandler kroniske smerter med både fugtig og tør terapi. Den fordeler varme til områder med stress og belastning. Det hjælper med at lindre spændinger og afslappe musklerne. Desuden kan du placere den på andre kropsdele for at lindre ubehaget. Den digitale controller giver mulighed for at levere tre varmeniveauer.

ORTOREX™ trækkraven hjælper med at lette trykket på rygsøjlen. Den trækker dit hoved fra nakken for at skabe ekspansion og eliminere kompression. Denne udstrækning justerer placeringen af rygmarvsskiverne. Vores apparat behandler forstuvninger i nakken, gigt og muskelspasmer i nakken. Denne krave pustes op på under et minut via en brugervenlig luftpumpe. Den gør det også muligt at kontrollere luftmængden.

4.78
9 Anmeldelser Skrive en Anmeldelse
95%
af respondenterne ville anbefale dette til en ven

Ratings Distribution

Reviewed by 9 customers
Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 1. T*m (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg købte dette sæt til min far. Han har haft smerter i nakken i næsten to år.  Nu er smerterne ifølge ham selv forholdsvis aftaget.

 2. R**a (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg ledte efter en god elektrisk varmepude og kunne ikke finde en i lang tid. Så besluttede jeg mig for at købe en oppustelig nakkeanordning og fandt dette sæt, som Ortorex tilbyder. Jeg er glad for, at jeg besluttede mig for at købe dette 3-i-1-sæt. Alle de produkter, der er med i sættet, er af høj kvalitet. Mange tak!

 3. F**y (verificeret køber)

  Danmark

  De mest nyttige produkter til at overvinde nakkesmerter! Jeg elsker dette sæt og kan varmt anbefale det!

 4. E**a (verificeret køber)

  Danmark

  Det var en gave fra min søster, og det er jeg meget taknemmelig for. Den hjælper mig virkelig med at lindre mine nakkesmerter. Min mor kan også godt lide dette sæt, især den elektriske varmepude

 5. E***y (verificeret køber)

  Danmark

  Puden og varmepuden er af meget god kvalitet. Den cervikale nakketraktionsanordning er også god. Den er meget nem at bruge, men efter at have brugt den, indså jeg, at jeg slet ikke havde brug for den. Jeg vil give den til min mor.

 6. R**m (verificeret køber)

  Danmark

  Takket være den ortopædiske pude føler jeg mig mere rolig og nyder min søvn fuldt ud. Dette er en livredder for mig <3 Jeg bruger en elektrisk varmepude efter et bad og en oppustelig nakkekrave, selv når jeg kører bil.

 7. T***v (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg kan varmt anbefale dette bundt! Det indeholder trods alt de mest nyttige produkter til støtte for nakken. Kvaliteten af produkterne er på et højt niveau. Hvad angår prisen, er den overkommelig og det værd for denne slags varer))

 8. K***y (verificeret køber)

  Danmark

  Alle produkter er gode, men af alle foretrækker jeg en elektrisk varmepude. Det er bare kærlighed 🙂

 9. N**a (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg elsker dette sæt mod nakkesmerter. Alle produkter er meget nyttige og af god kvalitet. Godt!