Salget slutter 27 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Søvn Ørepropper Støjreducerende Ørepropper
4.82(11)
Farve:Lyserød
kr.
265
kr.
398
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
265
kr.
398
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Forbedre din søvn ved hjælp af lydens kraft

De trådløse Ortorex-ørepropper giver støjreduktion, så du falder hurtigere i søvn og kommer ind i dybe søvnstadier. De antager en særlig form, hvilket gør dem praktiske at bruge, mens du sover. De giver dig også mulighed for at lytte til din yndlingsmusik, podcasts eller binaurale beats. Det er videnskabeligt bevist, at binaurale beats ændrer din hjernebølgeaktivitet og som følge heraf reducerer stress og angst for at opnå en hurtig døsedøs.

Let at betjene

Ortorex-søvnørepropperne er brugervenlige. Du skal blot sætte dem i ørerne, forbinde dem til din telefon via Bluetooth og klikke på play-knappen.

Forbedring af søvn

Vores ørepropper danner en akustisk forsegling og blokerer effektivt for lyde udefra, der kan forstyrre din søvn. Vores ørepropper forbedrer kvaliteten og varigheden af din søvn og afslapper også dit sind og din krop. Resultatet er, at vores enhed gør det muligt at reducere træthed og hovedpine efter søvnen og øge morgenenergien og velvære.

Komfortabel brug

Vores ørepropper passer godt til alle ørestørrelser og forårsager ikke tryk i det indre øre. De falder heller ikke af, uanset hvilken stilling du sover i.

Egnet til daglig brug

Vores søvneenhed kan fungere som sædvanlige ørepropper, mens du træner, går eller deltager i andre aktiviteter.

Kompakt udformning

Den lille størrelse af vores enhed og opladningsboksen kan nemt passe i din lomme.

Lyd af høj kvalitet

De indbyggede drivere med tredobbeltlags kompositmembraner leverer kraftfuld lyd med skarpe diskanter, bløde mellemtoner og dyb bas.

Flere grunde til at elske vores ørepropper

Letvægts

Strømbesparende

Håndfri

Sikre At Bruge

Bærbare

IPX-5 Vandtæt

Specifikationer

Dimensioner:
0.55x0.39 inch (14x10 mm)
Højttaler diameter:
0.24 inch (6 mm)
Vægt:
(3.7 g)
Bluetooth:
v5.3+EDR
Ørepropper batterikapacitet:
30 mAh
Batterikapacitet i kasse:
300 mAh
Frekvens:
2.402GHz-2.48GHz
Strømforsyning:
Type-C USB

Bedømmelse og anmeldelser

4.82
Baseret på 11 anmeldelser
(9)
(2)
(0)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
J***e
Danmark

Jeg fandt disse støjreducerende ørepropper til at være præcis som de er annonceret til at være. De dæmper effektivt baggrundslyden tilstrækkeligt til at give mulighed for en afslappet søvn i et støjende miljø. De er også behagelige, så de er ikke mærkbare, når man ligger på øret med dem indsat.

T****e
Danmark

Købte disse ørepropper-earbuds og blev positivt overrasket. De blokerer lyde som f.eks. min snorkende ægtefælle og trafikstøj, der ofte holdt mig vågen om natten og forstyrrede min søvn. Ikke kun disse er overkommelige, men designet er også behageligt, så de falder ikke ud

S***r
Danmark

Disse øretelefoner overgik helt mine forventninger!! De er så små og lette, at jeg ikke kan mærke dem i ørerne, men de gør et godt stykke arbejde med at dæmpe støj udefra. Meget behageligt også sove med dem i. Jeg har også brugt dem udenfor, og de er også gode til det! Fremragende køb!

L****r
Danmark

Disse ørepropper er fantastiske. Min forlovede snorker virkelig højt, og disse hjælper mig med at sove så meget bedre! De fjerner virkelig meget af støjen.

V****e
Danmark

Jeg har prøvet en masse ørepropper. De fleste falder ud eller efterlader en ubehagelig sugefornemmelse i øret. Disse er det første par, der rent faktisk bliver siddende hele natten.

P***y
Danmark

Jeg er en let sovende, min mand er en dybt støjende sovende. Jeg har aldrig kunnet bruge normale ørepropper (jeg kan aldrig få dem til at passe rigtigt eller blive i hele natten), så jeg var så glad for at finde disse! De fungerer fremragende til at blokere for snorken. Taknemmelig for at have fundet disse, vil helt sikkert købe dem igen i fremtiden, hvis der er behov for det!

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.