Søvn Ørepropper Støjreducerende Ørepropper

kr.420

Tilbud

Søvn Ørepropper Støjreducerende Ørepropper

kr.420

Beskrivelse

Forbedre din søvn ved hjælp af lydens kraft!

De trådløse Ortorex-ørepropper giver støjreduktion, så du falder hurtigere i søvn og kommer ind i dybe søvnstadier. De antager en særlig form, hvilket gør dem praktiske at bruge, mens du sover. De giver dig også mulighed for at lytte til din yndlingsmusik, podcasts eller binaurale beats. Det er videnskabeligt bevist, at binaurale beats ændrer din hjernebølgeaktivitet og som følge heraf reducerer stress og angst for at opnå en hurtig døsedøs.

Let at betjene
Ortorex-søvnørepropperne er brugervenlige. Du skal blot sætte dem i ørerne, forbinde dem til din telefon via Bluetooth og klikke på play-knappen.
Forbedring af søvn
Vores ørepropper danner en akustisk forsegling og blokerer effektivt for lyde udefra, der kan forstyrre din søvn. Vores ørepropper forbedrer kvaliteten og varigheden af din søvn og afslapper også dit sind og din krop. Resultatet er, at vores enhed gør det muligt at reducere træthed og hovedpine efter søvnen og øge morgenenergien og velvære.
Komfortabel brug
Vores ørepropper passer godt til alle ørestørrelser og forårsager ikke tryk i det indre øre. De falder heller ikke af, uanset hvilken stilling du sover i.
Egnet til daglig brug

Vores søvneenhed kan fungere som sædvanlige ørepropper, mens du træner, går eller deltager i andre aktiviteter.

Kompakt udformning

Den lille størrelse af vores enhed og opladningsboksen kan nemt passe i din lomme.

Lyd af høj kvalitet

De indbyggede drivere med tredobbeltlags kompositmembraner leverer kraftfuld lyd med skarpe diskanter, bløde mellemtoner og dyb bas.

Flere grunde til at elske vores ørepropper
Letvægts
Strømbesparende
Håndfri
Sikre At Bruge
Bærbare
IPX-5 Vandtæt
Specifikationer
Dimensioner:
0.55x0.39 inch (14x10 mm)
Højttaler diameter:
0.24 inch (6 mm)
Vægt:
(3.7 g)
Bluetooth:
v5.3+EDR
Ørepropper batterikapacitet:
30 mAh
Batterikapacitet i kasse:
300 mAh
Frekvens:
2.402GHz-2.48GHz
Strømforsyning:
Type-C USB
4.82
11 Anmeldelser Skrive en Anmeldelse
95%
af respondenterne ville anbefale dette til en ven

Ratings Distribution

Reviewed by 11 customers
Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 1. T****e (verificeret køber)

  Danmark

  Købte disse ørepropper-earbuds og blev positivt overrasket. De blokerer lyde som f.eks. min snorkende ægtefælle og trafikstøj, der ofte holdt mig vågen om natten og forstyrrede min søvn. Ikke kun disse er overkommelige, men designet er også behageligt, så de falder ikke ud

 2. S***r (verificeret køber)

  Danmark

  Disse øretelefoner overgik helt mine forventninger!! De er så små og lette, at jeg ikke kan mærke dem i ørerne, men de gør et godt stykke arbejde med at dæmpe støj udefra. Meget behageligt også sove med dem i. Jeg har også brugt dem udenfor, og de er også gode til det! Fremragende køb!

 3. M***a (verificeret køber)

  Danmark

  Nemme at sætte og fjerne fra øret! Disse øretelefoner blokerer lige nok støj til, at du stadig kan høre, hvad der foregår. Absolut det værd

 4. L****r (verificeret køber)

  Danmark

  Disse ørepropper er fantastiske. Min forlovede snorker virkelig højt, og disse hjælper mig med at sove så meget bedre! De fjerner virkelig meget af støjen.

 5. V****e (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg har prøvet en masse ørepropper. De fleste falder ud eller efterlader en ubehagelig sugefornemmelse i øret. Disse er det første par, der rent faktisk bliver siddende hele natten.

 6. P***y (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg er en let sovende, min mand er en dybt støjende sovende. Jeg har aldrig kunnet bruge normale ørepropper (jeg kan aldrig få dem til at passe rigtigt eller blive i hele natten), så jeg var så glad for at finde disse! De fungerer fremragende til at blokere for snorken. Taknemmelig for at have fundet disse, vil helt sikkert købe dem igen i fremtiden, hvis der er behov for det!

 7. D***o (verificeret køber)

  Danmark

  Brugte dem, da jeg skulle gøre mig klar til at gå i seng, og jeg kunne sove hurtigere end uden disse! Jeg er meget følsom med støj, så disse hjalp mig virkelig. Vil helt sikkert anbefale til min familie og venner også!

 8. N**a (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg købte disse, fordi jeg er neurodivergent og har brug for fuldstændig ro for at sove. Disse er perfekte. De bliver i mit øre hele natten! De er behagelige, når jeg ligger ned og blokerer den perfekte mængde lyd. Jeg kan varmt anbefale dem.

 9. M*****a (verificeret køber)

  Danmark

  Dejligt endelig at have et par ørepropper, som jeg kan genbruge i forskellige sammenhænge. Studier, høj koncert (ørebeskyttelse), transport og gå rundt i byen. Hjælper mig med at beskytte min hørelse og undgå overstimulering. Komfortabel, anstændig støjreduktion.

 10. K**e (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg købte denne som en sidste udvej for at kunne sove ved siden af min partner hver nat. Jeg har prøvet alt, og intet har virket overhovedet. Lad mig starte med at sige, at jeg sov i nat! Disse drukner omkring 80% af lyden, hvilket er bedre end mine almindelige hovedtelefoner og endda AirPods. De er behagelige for sidesovere. Fantastisk kvalitet!