Ortopædisk Pude af 100% Naturlatex til Nakkesmerter

kr.520

Tilbud

Ortopædisk Pude af 100% Naturlatex til Nakkesmerter

kr.520

Beskrivelse

Ortopædisk latexpude er blød OG støttende, så
Du Sover Bedre & Vågner Smertefri!

En af de største nøgler til en afslappende søvn er en pude, der støtter din nakke ordentligt. Desværre kan det være meget svært at finde en pude med den rette blanding af komfort og støtte. De fleste støttende puder er for hårde, og de fleste almindelige puder er for bløde og giver kun lidt eller ingen støtte.

Denne specialdesignede ortopædiske pude opnår den perfekte balance mellem komfort og støtte, så du kan sove behageligt og vågne op uden smerter i nakke eller skuldre.

Denne pude er fremstillet af 100 % naturlig latex af høj kvalitet fra Thailand og er omhyggeligt formet til optimal støtte og komfort for halshvirvlerne.

I stedet for at skubbe din nakke opad, som de fleste puder gør, vugger denne ortopædiske pude dit hoved, mens du sover på ryggen eller på siden. Du vil straks mærke forskellen og vil kunne sove meget mere behageligt.

Det skyldes, at den opadgående skubbende bevægelse, som de fleste puder udøver på nakken, forårsager ustabilitet og stress på musklerne i din rygsøjle.

Denne ortopædiske pude støtter nakkens halsbøjning, hvilket betyder færre nakkesmerter og mere aflastning af dine nakke- og skuldermuskler. Denne topmoderne pude:

 • H Har et dokumenteret effektivt konturdesign, der perfekt støtter og justerer dit hoved, din nakke, dine skuldre og din ryg
 • Giver komfort og støtte, der hjælper dig med at falde hurtigere i søvn og sove dybere
 • Har en åndbar konstruktion, der har en kølende effekt på hovedet – hvilket begrænser overdreven varmeoverførsel og hjælper dig med at holde dig komfortabel for uafbrudt søvn
 • Giver ensartet komfort. Denne pude holder sin form. Den vil vende tilbage til sin oprindelige form igen og igen. Den bliver ikke flad som normale puder!
 • Fremmer korrekt rygsøjlejustering, hvilket retter luftvejene bedre ind og hjælper dig med at trække vejret lettere om natten
 • Reducerer vendes og drejes, så du får en mere sund og rolig søvn

 

 

30 Nætters Prøveperiode

Du har 30 nætter til at blive forelsket i din Ortorex-pude. Er du ikke vild med den? Bare kontakt os, så arrangerer vi din fulde refusion.

4.75
16 Anmeldelser Skrive en Anmeldelse
95%
af respondenterne ville anbefale dette til en ven

Ratings Distribution

Reviewed by 16 customers
Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 1. B***y (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg var ikke så sikker, da jeg fik den med posten. Jeg har haft forfærdelige nakkesmerter og hovedpine og tænkte, at jeg ville prøve det. Jeg vender og drejer mig næsten ikke med det! Det er en justering, men smerterne er DRAMATISK forbedret. Helt sikkert det værd.

 2. E***s (verificeret køber)

  Danmark

  Giver den helt rigtige mængde støtte på de rigtige steder. Jeg har meget mindre vendes og drejes, sover bedre og har det meget bedre, når jeg vågner om morgenen.

 3. A***v (verificeret køber)

  Danmark

  Denne pude er fantastisk. Jeg er tidligere blevet opereret i nakken, og denne pude hjælper med at støtte den om natten

 4. V***t (verificeret køber)

  Danmark

  ER HELT VILD MED DEN 🙂 !!! /passer min nakke så behageligt

 5. R****d (verificeret køber)

  Danmark

  Fantastisk pude. Blød, men har god støtte. Jeg har haft nakkesmerter af at sove med andre puder, men denne pude virkede til at lindre det. Kvaliteten virker rigtig god, og igen, især hvor bløde disse er. Helt sikkert tilfreds med købet

 6. J***a (verificeret køber)

  Danmark

  Puden er blød og føles behagelig.

 7. N***y (verificeret køber)

  Danmark

 8. P***y (verificeret køber)

  Danmark

  Denne pude er ikke for fast, ikke for blød…den er lige tilpas. Da den kom ud af indpakningen, var der NUL lugt, hvilket er vigtigt og en stor ting, da jeg har haft andre, der tog måneder før lugten forsvandt.

 9. K***a (verificeret køber)

  Danmark

  Ser meget flot ud, jeg ser forvard til at teste det

 10. E***H (verificeret køber)

  Danmark

  Puden er fast, men den er så blød! Holdt sin form, jeg er en sidesover, så jeg sov på den høje side og den vuggede mit hoved samtidig med at den støttede min nakke fast. Prøv denne pude, du vil elske den.