Salget slutter 26 May 50% RABAT + Gratis forsendelse

Ortopædisk Pude af 100% Naturlatex til Nakkesmerter
4.75(16)
kr.
520
kr.
1040
Tilføj til kurv
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Ortopædisk latexpude er blød OG støttende, så
Du Sover Bedre & Vågner Smertefri!

En af de største nøgler til en afslappende søvn er en pude, der støtter din nakke ordentligt. Desværre kan det være meget svært at finde en pude med den rette blanding af komfort og støtte. De fleste støttende puder er for hårde, og de fleste almindelige puder er for bløde og giver kun lidt eller ingen støtte.

Denne specialdesignede ortopædiske pude opnår den perfekte balance mellem komfort og støtte, så du kan sove behageligt og vågne op uden smerter i nakke eller skuldre.

Denne pude er fremstillet af 100 % naturlig latex af høj kvalitet fra Thailand og er omhyggeligt formet til optimal støtte og komfort for halshvirvlerne.

I stedet for at skubbe din nakke opad, som de fleste puder gør, vugger denne ortopædiske pude dit hoved, mens du sover på ryggen eller på siden. Du vil straks mærke forskellen og vil kunne sove meget mere behageligt.

Det skyldes, at den opadgående skubbende bevægelse, som de fleste puder udøver på nakken, forårsager ustabilitet og stress på musklerne i din rygsøjle.

Denne ortopædiske pude støtter nakkens halsbøjning, hvilket betyder færre nakkesmerter og mere aflastning af dine nakke- og skuldermuskler. Denne topmoderne pude:

  • H Har et dokumenteret effektivt konturdesign, der perfekt støtter og justerer dit hoved, din nakke, dine skuldre og din ryg
  • Giver komfort og støtte, der hjælper dig med at falde hurtigere i søvn og sove dybere
  • Har en åndbar konstruktion, der har en kølende effekt på hovedet - hvilket begrænser overdreven varmeoverførsel og hjælper dig med at holde dig komfortabel for uafbrudt søvn
  • Giver ensartet komfort. Denne pude holder sin form. Den vil vende tilbage til sin oprindelige form igen og igen. Den bliver ikke flad som normale puder!
  • Fremmer korrekt rygsøjlejustering, hvilket retter luftvejene bedre ind og hjælper dig med at trække vejret lettere om natten
  • Reducerer vendes og drejes, så du får en mere sund og rolig søvn

 

 

30 Nætters Prøveperiode

Du har 30 nætter til at blive forelsket i din Ortorex-pude. Er du ikke vild med den? Bare kontakt os, så arrangerer vi din fulde refusion.

Bedømmelse og anmeldelser

4.75
Baseret på 16 anmeldelser
(12)
(4)
(0)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
R***e
Danmark

I starten virkede den fastere end jeg havde forventet, men da jeg vænnede mig til den, var støtten lige tilpas. Jeg har sovet rigtig godt med denne pude

S**a
Danmark

Dette er min første erfaring med en pude i naturlatex og jeg er indtil videre meget tilfreds med den. Den er høj nok og tilpasser sig mit hoved perfekt. Vil helt klart anbefale!

J****y
Danmark

God til nakke- og skuldersmerter pga. balancen mellem blød og fast. Jeg sover mest på ryggen, men fungerer også til sidesøvn.

W**l
Danmark

Tilpasser sig godt til min sovestilling og giver god støtte. Indtil videre så godt

T*m
Danmark

Jeg har en virkelig stiv nakke, og denne pude ser ud til at hjælpe mig med at komme mig til hægterne. I de sidste par dage er jeg vågnet op uden nakkesmerter. En meget god investering.

S***e
Danmark

Denne pude giver mig lige den rigtige mængde støtte, så min nakke ikke har ondt når jeg vågner

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
520
kr.
1040

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.