Pude til Lindring af Smerter i Nakke og Skuldre

kr.520

Tilbud

Pude til Lindring af Smerter i Nakke og Skuldre

kr.520

Beskrivelse

Slap af i nakke- og skuldermuskulaturen for at lindre nakketræthed, skulder- og rygsmerter med Ortorex cervikal pude! Virker til alle sovestillinger!

Denne halspude har et buet udformning og er beregnet til at tilpasse sig hovedets, nakkens, rygsøjlens, skuldrenes og ryggens konturer, når du sover eller ligger ned. En cervikal pude er en af de mest almindelige typer af ortopædiske puder, der bruges til at lindre forskellige tilstande som nakkesmerter, stiv nakke, frossen skulder, ondt i ryggen, åndedrætsbesvær, snorken og søvnapnø.

Denne innovative pude hjælper med at korrigere rygsøjlens tilpasning ved at reducere hovedets vægt og sætte rygsøjlen tilbage i en mere naturlig position, hvilket igen hjælper med at forbedre kropsholdning og problemer med musklerne i lænden. Den giver også god støtte til en bedre nakkeholdning fra dårlige siddevaner.

SÅDAN VIRKER DEN: Hullet i midten af puden hjælper rygsovere med at få en lavere position af hovedet, så du undgår at rette den naturlige kurve i nakken. De kileformede forlængelser passer perfekt til ansigtets og nakkens omrids for sidesovere, og pudens specialdesignede 60°-vinkelbund giver plads til dine skuldre. Det bløde pudeskum omslutter blidt nakken og giver dit hoved den himmelske fornemmelse af at svæve i luften. Den støtter nakkens naturlige kurve og giver tiltrængt komfort hele natten, så du kan trække vejret mere frit og reducere snorken.

Takket være det unikke design og fyldet af hukommelsesskum hjælper denne nakkepude din rygsøjle med at bevare sin naturlige krumning, mens du sover, så du kan hvile lettere om natten og ikke føler nakkesmerter om morgenen. Responsivt hukommelsesskum tilpasser sig til den ønskede position for at vugge dit hoved og hjælpe med at lindre trykket ved at forbedre cirkulationen. Puden leveres med et åndbart, aftageligt og vaskbart pudebetræk. Lynlåsdesignet gør både puden og pudebetrækket meget let at rengøre. Hvis du lider af nakke-, skulder- eller rygsmerter, er denne pude lige noget for dig.

Størrelsen af puden er: 23,62″ × 11,81″ × 5,11″ (60 x 30 x 13 cm). Tillad venligst en lille størrelsesforskel på grund af håndmåling.

VIGTIGSTE FORDELE

✔️ SMERTELINDRING Ergonomisk udformet, så nakke- og skuldermuskler kan slappe helt af. Den konturerede form fremmer korrekt tilpasning af rygsøjlen, lindrer ubehag i nakke og ryg og forynger din krop, mens du sover.

✔️ HUDVENLIG Det ydre betræk er fremstillet af sikker, blød og allergivenlig polyester.

✔️ SKULDERSTØTTE FORHØJEDE SIDER Tilpasser skulderhøjde, styrker den cervikale støtte og stabiliserer sovestillingen, så du får en god nats søvn.

4.69
16 Anmeldelser Skrive en Anmeldelse
95%
af respondenterne ville anbefale dette til en ven

Ratings Distribution

Reviewed by 16 customers
Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 1. D***k (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg er rigtig glad for denne pude! Den hjælper mig med at sove meget bedre. Formen er god og den giver mine arme mere plads til at bevæge sig og ikke trykke ind i puden. Præcis hvad jeg ledte efter!!!

 2. G***g (verificeret køber)

  Danmark

  Meget behagelig og jeg sover godt med den. Nul stivhed om morgenen. Jeg kan varmt anbefale dette produkt.

 3. K***o (verificeret køber)

  Danmark

  Det er sådan en stor lettelse! Jeg føler mig totalt støttet og komfortabel med denne cervikal pude. Jeg vågner uden smerter i nakke eller ryg. Fantastisk!

 4. G***r (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg har haft rigtig slemme nakkesmerter. Og nu forsvinder alle smerterne. Indtil videre virker det virkelig for mig.

 5. A***v (verificeret køber)

  Danmark

  God kvalitet! Hurtig forsendelse! Der var ingen lugtgener, jeg er tilfreds med købet, en god sovepude!!!

 6. K***n (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg har fået 2 puder – til mig og min hub. Det tog ca. en uge at vænne sig til at sove på den, men den er fantastisk mod nakkesmerter. Den er meget behagelig, når jeg ligger på ryggen eller på siden. Fin pris også.

 7. K***r (verificeret køber)

  Danmark

  Denne pude er meget behagelig at sove på. Jeg føler ikke nakkesmerter i de sidste par dage. også, Den kom med et betræk, der kan fjernes og vaskes.

 8. E***a (verificeret køber)

  Danmark

  Rigtig god pude, behagelig. ELSKER den!!!

 9. G***l (verificeret køber)

  Danmark

  Ikke flere rygsmerter! Denne pude har virkelig givet mig den bedste nattesøvn, jeg har haft i meget lang tid. Jeg vender og drejer mig ikke længere om natten, hvilket gør det muligt for mig at sove hele natten igennem. Tak.

 10. S***n (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg er endelig smertefri nu!!! Det giver komfort og jeg har ikke haft en så afslappet søvn i lang tid. Kan varmt anbefales!