Salget slutter 27 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Pude til Lindring af Smerter i Nakke og Skuldre
4.69(16)
kr.
520
kr.
1040
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
520
kr.
1040
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Slap af i nakke- og skuldermuskulaturen for at lindre nakketræthed, skulder- og rygsmerter med Ortorex cervikal pude! Virker til alle sovestillinger!

Denne halspude har et buet udformning og er beregnet til at tilpasse sig hovedets, nakkens, rygsøjlens, skuldrenes og ryggens konturer, når du sover eller ligger ned. En cervikal pude er en af de mest almindelige typer af ortopædiske puder, der bruges til at lindre forskellige tilstande som nakkesmerter, stiv nakke, frossen skulder, ondt i ryggen, åndedrætsbesvær, snorken og søvnapnø.

Denne innovative pude hjælper med at korrigere rygsøjlens tilpasning ved at reducere hovedets vægt og sætte rygsøjlen tilbage i en mere naturlig position, hvilket igen hjælper med at forbedre kropsholdning og problemer med musklerne i lænden. Den giver også god støtte til en bedre nakkeholdning fra dårlige siddevaner.

SÅDAN VIRKER DEN: Hullet i midten af puden hjælper rygsovere med at få en lavere position af hovedet, så du undgår at rette den naturlige kurve i nakken. De kileformede forlængelser passer perfekt til ansigtets og nakkens omrids for sidesovere, og pudens specialdesignede 60°-vinkelbund giver plads til dine skuldre. Det bløde pudeskum omslutter blidt nakken og giver dit hoved den himmelske fornemmelse af at svæve i luften. Den støtter nakkens naturlige kurve og giver tiltrængt komfort hele natten, så du kan trække vejret mere frit og reducere snorken.

Takket være det unikke design og fyldet af hukommelsesskum hjælper denne nakkepude din rygsøjle med at bevare sin naturlige krumning, mens du sover, så du kan hvile lettere om natten og ikke føler nakkesmerter om morgenen. Responsivt hukommelsesskum tilpasser sig til den ønskede position for at vugge dit hoved og hjælpe med at lindre trykket ved at forbedre cirkulationen. Puden leveres med et åndbart, aftageligt og vaskbart pudebetræk. Lynlåsdesignet gør både puden og pudebetrækket meget let at rengøre. Hvis du lider af nakke-, skulder- eller rygsmerter, er denne pude lige noget for dig.

Størrelsen af puden er: 23,62″ × 11,81″ × 5,11″ (60 x 30 x 13 cm). Tillad venligst en lille størrelsesforskel på grund af håndmåling.

VIGTIGSTE FORDELE

✔️ SMERTELINDRING Ergonomisk udformet, så nakke- og skuldermuskler kan slappe helt af. Den konturerede form fremmer korrekt tilpasning af rygsøjlen, lindrer ubehag i nakke og ryg og forynger din krop, mens du sover.

✔️ HUDVENLIG Det ydre betræk er fremstillet af sikker, blød og allergivenlig polyester.

✔️ SKULDERSTØTTE FORHØJEDE SIDER Tilpasser skulderhøjde, styrker den cervikale støtte og stabiliserer sovestillingen, så du får en god nats søvn.

Bedømmelse og anmeldelser

4.69
Baseret på 16 anmeldelser
(12)
(3)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
D****a
Danmark

Denne pude har givet mig en vidunderlig nakkestøtte. Jeg vil varmt anbefale den, hvis du har problemer med en stiv nakke efter at have sovet. Jeg er meget tilfreds med dette køb!

B***e
Danmark

Bedste pude jeg nogensinde har købt!!! Alle puder, jeg har prøvet, har ikke støttet mit hoved eller min nakke, og jeg vågnede ofte med smerter i nakke og skuldre, og denne pude gør et godt stykke arbejde med at løse det problem! Jeg kan virkelig godt lide de buede dele, der giver plads til skuldrene. Stor værdi!!

V***a
Danmark

dette er 100% pengene værd. Jeg blev skadet på arbejdet for et par år siden og har lidt af nakkesmerter lige siden. denne pude giver den mest behagelige stilling til at sove i. Jeg sover fantastisk godt nu. Denne pude er et must-have for alle med smerter i nakke eller øvre del af nakken!

A***a
Danmark

Denne pude er dejlig fast og giver god støtte til dit hoved/nakke. Plus hvis du kan lide at sove på maven er denne også god til det. Betrækket er aftageligt/vaskeligt. Alt i alt, fantastisk!

D***k
Danmark

Jeg er rigtig glad for denne pude! Den hjælper mig med at sove meget bedre. Formen er god og den giver mine arme mere plads til at bevæge sig og ikke trykke ind i puden. Præcis hvad jeg ledte efter!!!

G***g
Danmark

Meget behagelig og jeg sover godt med den. Nul stivhed om morgenen. Jeg kan varmt anbefale dette produkt.

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.