Salget slutter 28 May 50% RABAT + Gratis forsendelse

Bærbar Ultralydsforstøver til Inhalation
4.75(16)
kr.
265
kr.
530
Tilføj til kurv
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Tag kontrol over dit velbefindende i dag

Ortorex' bærbare forstøver lindrer symptomer på forkølelse, influenza, hoste, bronkitis og astma. Dens avancerede teknologi gør det muligt for medicinen at nå dybt ned i dine øvre luftveje. Vores apparat har to inhalationsmuligheder til komfortabel brug - en maske og et mundstykke.

Let at bruge

Det er en leg at tage vare på dit helbred med vores forstøverapparat. Hæld først den farmaceutiske væske i koppen. Tag derefter en maske eller et mundstykke på. Og til sidst klikker du på knappen for at starte proceduren.

Forbedret respiration

Den fine damp fra Ortorex-inhalatoren går ind i din næse og hals, når du trækker vejret. Det stimulerer medicin eller saltvand til hurtigt at blive absorberet i slimhinderne. Det beroliger betændte luftveje og letter vejrtrækningsproblemer.

Lydløs

Ortorex-apparatet er lige så stille som raslende blade. Det giver mulighed for effektiv behandling uden at forstyrre.

Automatisk slukning

Vores inhalator slukker, når væsken løber tør. Denne funktion sparer batterilevetid og garanterer sikker brug ved at forhindre overophedning.

Bærbar

Med et kompakt og håndholdt design er Ortorex-forstøveren nem at have med. Det sikrer adgang til åndedrætsterapi, når der er behov for det.

Nem at oplade

Strømforsy vores enhed med enten 2 AA-batterier eller en USB-ledning.

Flere grunde til at elske vores bærbare nebulisator-maskine

Lang Batterilevetid

Lindring Af Snorken

Sikker For Børn

Holdbar Konstruktion

Ikke-Allergisk

Vaskbar

Bedømmelse og anmeldelser

4.75
Baseret på 16 anmeldelser
(13)
(2)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
M**a
Danmark

Jeg er så glad for, at jeg har en bærbar forstøver, som jeg kan bruge, når jeg er ude af byen. Den er lille, men den er så kraftfuld, og tågeproduktionen er faktisk bedre end min store, klodsede forstøver!

B*b
Danmark

Denne lille kompakte forstøver vil forhindre enhver nødsituation. Nu vil jeg tage den med mig overalt! Tak skal du have!

G***a
Danmark

Takket være denne enhed kan jeg leve et normalt liv. Batteriet er fantastisk og holder i lang tid. Meget nem at rengøre, støjsvag og meget effektiv.

J*****a
Danmark

Jeg har astma, og dette er den eneste forstøver, der fungerer godt for mig! Det bedste, jeg nogensinde har købt. Jeg behøver ikke at købe flere inhalatorer nu. Meget effektiv.

O******h
Danmark

Jeg elsker denne forstøver. Den er let og lille, så jeg kan tage den med mig, uanset hvor jeg går hen. Perfekt!!!

A****i
Danmark

Fantastisk apparat. Fungerer fantastisk, præcis som annonceret. Jeg elsker denne tåge. Købte 2 ekstra til at have i hvert værelse til uventede astmaanfald.

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
265
kr.
530

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.