Bærbar Ultralydsforstøver til Inhalation

kr.265

Tilbud

Bærbar Ultralydsforstøver til Inhalation

kr.265

Beskrivelse

Tag kontrol over dit velbefindende i dag

Ortorex' bærbare forstøver lindrer symptomer på forkølelse, influenza, hoste, bronkitis og astma. Dens avancerede teknologi gør det muligt for medicinen at nå dybt ned i dine øvre luftveje. Vores apparat har to inhalationsmuligheder til komfortabel brug - en maske og et mundstykke.

Let at bruge
Det er en leg at tage vare på dit helbred med vores forstøverapparat. Hæld først den farmaceutiske væske i koppen. Tag derefter en maske eller et mundstykke på. Og til sidst klikker du på knappen for at starte proceduren.
Forbedret respiration
Den fine damp fra Ortorex-inhalatoren går ind i din næse og hals, når du trækker vejret. Det stimulerer medicin eller saltvand til hurtigt at blive absorberet i slimhinderne. Det beroliger betændte luftveje og letter vejrtrækningsproblemer.
Lydløs
Ortorex-apparatet er lige så stille som raslende blade. Det giver mulighed for effektiv behandling uden at forstyrre.
Automatisk slukning

Vores inhalator slukker, når væsken løber tør. Denne funktion sparer batterilevetid og garanterer sikker brug ved at forhindre overophedning.

Bærbar

Med et kompakt og håndholdt design er Ortorex-forstøveren nem at have med. Det sikrer adgang til åndedrætsterapi, når der er behov for det.

Nem at oplade

Strømforsy vores enhed med enten 2 AA-batterier eller en USB-ledning.

Flere grunde til at elske vores bærbare nebulisator-maskine
Lang Batterilevetid
Lindring Af Snorken
Sikker For Børn
Holdbar Konstruktion
Ikke-Allergisk
Vaskbar
4.75
16 Anmeldelser Skrive en Anmeldelse
95%
af respondenterne ville anbefale dette til en ven

Ratings Distribution

Reviewed by 16 customers
Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 1. P*****e (verificeret køber)

  Danmark

  Dette er en fantastisk lille forstøver. Jeg brugte den i dag for første gang, og den fungerer godt. Tågen er meget finere end hvad man får med de større nebler. Og det går også rigtig hurtigt. Jeg elsker den bærbarhed. Alt i alt, godt køb!

 2. I****y (verificeret køber)

  Danmark

  Denne bærbare forstøver er meget kompakt og har den perfekte størrelse til at rejse med. Virker fantastisk og er hver en krone værd. Kvaliteten er fantastisk. Ville købe igen.

 3. M*****a (verificeret køber)

  Danmark

  Min søn udviklede forfærdelig bihuleforstoppelse og hoste. Ved hjælp af denne forstøver har han endelig fået ham til at komme over sin dybe hoste og sin overskydende næsestoppelse! Det virker virkelig. Jeg anbefaler det fuldt ud.

 4. K****n (verificeret køber)

  Danmark

  Denne bærbare forstøver er næsten lydløs, udsender en rigtig god tåge og er helt sikkert pengene værd! Er helt vild med denne maskine. Jeg køber måske et par mere til at have omkring bare i tilfælde. Anbefaler det stærkt til alle med vejrtrækningsproblemer!!

 5. C*******e (verificeret køber)

  Danmark

  Den virker meget godt. Jeg kan godt lide batteri mulighed, så jeg kan tage den med mig overalt. Jeg må sige, at det har forbedret min dyspnø i høj grad. Anbefaler stærkt dette produkt til alle, især i tiden med coronavirus-pandemi.

 6. A****a (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg har astma, og denne forstøver hjalp mig med at gå i fugtige temperaturer, da jeg var på ferie. Letvægts, bærbar og virkelig hjælpsom enhed. Godt køb

 7. A***k (verificeret køber)

  Danmark

  Denne enhed er fremragende! Den fugter og virker godt mod åndenød. Den er så stille og kraften er ret god. Alt i alt er jeg tilfreds med købet!

 8. M***i (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg elsker denne mini forstøver!!! Med denne lille tingest kan jeg endelig få mine astmaanfald under kontrol!!! Plus den er super nem at bruge! Tak Ortorex! Fortsæt med at gøre det godt!

 9. A***l (verificeret køber)

  Danmark

  Denne forstøver er let og super stille. Den hjælper med at lindre hosten, når jeg bliver forkølet. Det er meget nyttigt at jeg kan tilslutte den med et USB-kabel. Meget nem at bruge

 10. M***i (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg er så tilfreds med produktet og butikken er fantastisk!!! Jeg modtog det inden for en uge! Helt anbefale!!