Salget slutter 25 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Vandfilter til Højtryksbruserhoved
4.83(12)
Farve:Guld
kr.
225
kr.
338
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
225
kr.
338
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Nyd et brusebad med en bedre vandgennemstrømning

Ortorex-brusehovedet garanterer en god vask, hver gang du tager brusebad. Det er designet til at give højt tryk og forhindrer vandlækage. Dette er en holdbar og miljøvenlig opgradering til dit badeværelse!

Langvarig brug

Dette brusehoved er lavet af rustfrit stål og er holdbart og korrosionsbestandigt. Det garanterer en lang levetid og kræver ikke hyppig udskiftning.

Øget tryk

Vores brusehoved producerer en kraftig stråle, der får dig til at føle dig afslappet og forynget. Det øgede vandtryk hjælper også med at vaske sæbe og shampoo væk mere effektivt.

Effektiv filtrering

Ortorex-brusehovedet fjerner skadelige stoffer og gør vandet rent og sikkert. Dette vil medføre en betydelig forbedring af din hud og dit hårs sundhed.

Justerbar

Med tre tilstande kan du styre vandstrømmen baseret på dine præferencer.

Praktisk

Sluk for vandet med blot én stopknap.

Aftagelig

Vores brusehoved kan ganske enkelt tages af, hvilket gør det nemt at vedligeholde.

Bedømmelse og anmeldelser

4.83
Baseret på 12 anmeldelser
(10)
(2)
(0)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
W***e
Danmark

Vi er meget tilfredse med dette brusehoved. Nu har vi et fantastisk vandtryk, når vi tager brusebad! Tak for det.

K***a
Danmark

Dette brusehoved fungerer fantastisk. Det filtrerede vand får min krop til at føles renere, og mit badekar er lettere at rengøre. Mindre ophobning af snavs. Jeg kan absolut anbefale det!

E*****h
Danmark

Dette er mit yndlingskøb på nettet i år! Jeg bor til leje og har altid et problem med lavtryksbruser. Dette hoved forbedrer virkelig min bruseoplevelse! Vandet kommer ud med højt tryk, og det føles bare så dejligt og glat.

J***a
Danmark

Dette brusehoved er ikke svært at installere og kan udsende en stærk stråle. Det er virkelig godt for dit helbred, da det fjerner tungmetaller og snavs fra vandet.

N****e
Danmark

Vandtrykket er fantastisk, og der er en kontakt til at skifte tilstand i stedet for at dreje hele hovedet, hvilket er rart! Det gjorde vores vand meget blødere og føles virkelig rart. Den er pengene værd!

E***n
Danmark

Dette brusehoved fungerer langt bedre end mit tidligere, og det ser fantastisk ud! Vandet fra det gør helt sikkert en forskel for huden. Jeg nyder det virkelig.

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.