Salget slutter 27 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Massage-brusemåtte i silikone med sugekop
4.77(13)
Farve:Lyserød
kr.
190
kr.
380
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
190
kr.
380
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Gør brusebadet til afslapningsterapi

Træd ud af badet og føl dig forfrisket med Ortorex' skrubbemåtte. Dens robuste sugekopper garanterer sikker brug og eliminerer risikoen for at glide.

Massageeffekt

Brug af denne skrubbemåtte vil stimulere nerveenderne i dine fødder. Det vil føre til afstresning og dyb afslapning efter en trættende dag.

Alsidig brug

Placer måtten på væggen med sugekopperne for at skrubbe din ryg.

Praktisk design

Du kan hænge måtten op for at spare plads på badeværelset.

Skridsikker

Ortorex-brusemassagen sikrer et fast greb og gør din badetid mere sikker.

Holdbar

Denne måtte er fremstillet af silikone af høj kvalitet og er bygget til at holde. Den kan modstå daglig brug uden at blive slidt.

Let at rengøre

Vores brusemassage kan hurtigt vaskes af under rindende vand.

Bedømmelse og anmeldelser

4.77
Baseret på 13 anmeldelser
(11)
(1)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
J***n
Danmark

Fantastisk rygskrubber og fodkildrer! Sidder godt fast på væggen. Fungerer godt til alle de svært tilgængelige steder. Rengøres meget nemt med en hurtig skylning.

V***a
Danmark

Fungerer fantastisk! Dejlig glat, og man får rene fødder uden at skulle bøje sig ned! Jeg kan godt lide følelsen af måtten på mine fødder!

C****r
Danmark

Denne skrubber er ikke kun god til din ryg, men også til dine fødder. Jeg vil købe flere, så jeg ikke behøver at flytte rundt på den hele tiden.

J****e
Danmark

Jeg bruger denne måtte hver dag til mine fødder, og så sætter jeg den fast på min strukturerede bruser til min ryg. Jeg er forelsket i den! Jeg hænger den til tørre over håndklædestangen i bruseren. Overgik mine forventninger.

T***a
Danmark

Det føles så godt at stå på denne måtte. Elsker, at den er skridsikker, blød og masserer mine fødder på samme tid. Kan varmt anbefales

A****a
Danmark

Jeg elsker min nye massagemåtte! Den bliver altid på plads og giver sådan en afslappende oplevelse i brusebadet. Ville købe igen!

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.