Salget slutter 27 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

3 stk. bærbare foldbare tøjbøjler
4.86(7)
Farve:Beige
kr.
195
kr.
390
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
195
kr.
390
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Pladsbesparende uundværlig til dine rejser

Hold dit tøj rynkefrit, uanset hvor du er! Ortorex' foldebøjler er kompakte og nemme at pakke, hvilket gør dem perfekte til rejsen.

Bærbart design

Vores bøjler kan nemt foldes sammen, så du sparer dyrebar plads i din bagage.

Glatte kanter

Ortorex-bøjlerne holder dit tøj i god stand uden krøller eller skader.

Langtidsholdbar brug

Disse bøjler er lavet af højkvalitetsmateriale og går ikke i stykker eller deformeres, selv med tungt tøj.

Bedømmelse og anmeldelser

4.86
Baseret på 7 anmeldelser
(6)
(1)
(0)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
D****l
Danmark

Dejligt must-have til rejsen. De kan også bruges dagligt i skabet. Nemme at folde sammen og ud og holder tøjet oppe. Et godt fund!

T***e
Danmark

Det er surt, når hoteller mangler bøjler. Disse fungerede perfekt! De passer til tøj i fuld størrelse og vægten af jakker. Jeg er så glad for, at jeg købte dem før min rejse!

M***e
Danmark

De er fantastiske! De kan foldes så små sammen og passer perfekt i min bagage. Jeg tager dem med til alle mine hoteller, når jeg rejser.

C****e
Danmark

Jeg elsker låsemekanismen på disse. Jeg smed gamle foldbare bøjler ud, fordi de foldede sig selv, når der var for meget tryk på. Det gør disse ikke. Godt køb!

N**m
Danmark

Disse bøjler er fantastiske. De er stærke nok til mine tunge frakker og små nok til at passe ind i mit lille skab. Helt sikkert et praktisk og smart køb.

O***s
Danmark

Perfekt til rejsende! Bærbare, lette og virker holdbare. De kunne foldes lige ned i min kuffert uden at få den til at bule ud eller tilføje for meget vægt.

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.