Salget slutter 21 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

7 stk. vaskeposer til tøj
4.83(12)
kr.
230
kr.
345
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
230
kr.
345
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Forlæng levetiden på dit tøj

Med Ortorex-vaskeposerne vil dit tøj være mindre udsat for skader under vasken. Hver pose er udstyret med en lynlås, der forhindrer den i at åbne sig. Forenkl din vaskerutine, og hold dit tøj i perfekt stand.

Forbedret beskyttelse

Dit tøj bliver ikke filtret, strakt eller revet i vaskemaskinen. Disse poser beskytter det mod hårde maskincyklusser.

Praktisk udformning

Vores poser fås i forskellige størrelser, som alle er mærkede, så de er lette at identificere. De gør det nemt at sortere og organisere dit vasketøj.

Holdbare materialer

Disse poser er fremstillet af polyester af høj kvalitet og kan holde til mange vaske. De kan ikke rives i stykker, hvilket sikrer langvarig brug.

Bedømmelse og anmeldelser

4.83
Baseret på 12 anmeldelser
(10)
(2)
(0)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
A****e
Danmark

Jeg har haft disse vaskeposer i et par måneder nu, og de er stadig i god stand. Holdbar og praktisk! Jeg vil helt klart anbefale det til nogen.

S***h
Danmark

Store kvalitets vasketøjsposer, de har reddet en masse af mine sarte varer fra den hårde vaskecyklus. De er nemme at bruge og vaske. Jeg ville ønske, jeg havde købt dem før!

R****e
Danmark

Jeg købte disse mest til mine bh'er og min mands sokker, da han blev ved med at miste sine sokker i vaskemaskinen. Vi elsker disse og bruger dem hele tiden. Fantastisk køb.

T***i
Danmark

Dette sæt er pengene værd! Taskerne er af god kvalitet, og jeg kan endelig vaske mit sarte tøj med ro i sindet.

I****n
Danmark

Jeg elskede disse vaskeposer, meget praktiske og handy. Jeg bruger dem til sokker, bh'er og sarte skjorter. De beskytter mit vasketøj så godt. Meget glad for mit køb!

N****a
Danmark

Disse tasker beskytter mit tøj mod enhver skade, og alle genstande fremstår så gode som nye. De er vigtige for mig nu. Højt anbefalet!!

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.