Udsalget slutter 19 Apr 20-50% rabat gratis forsendelse

Luftfugter Luftrenser

4.56(16)
kr.
215
kr.
323

Få mere energi, føl dig rolig og udhvilet med Ortorex Luftfugter og Luftrenser i ét!

ORTOREX™ ultralydsbefugteren og luftrenseren gør ren luft let for folk, der bekymrer sig om luftkvaliteten i deres hjem. Denne kompakte enhed fremmer sund og let vejrtrækning ved at optimalt befugte og ionisere luften omkring dig. At integrere en luftfugter i dit daglige liv har utallige fordele for dit helbred.

Vores luftfugter hjælper med at lindre allergisymptomer, forebygge forkølelses- og influenzasymptomer, dræbe bakterier og vira og fjerne irriterende tilstande som f.eks. overbelastning og bihulebetændelse. Ved at øge luftfugtigheden i luften hjælper denne enhed også med at øge fokus, forbedre humøret og få dig til at føle dig energisk og frisk.

En af de andre fordele ved konstant brug af ORTOREX™-befugteren er dens effektivitet i forbindelse med tør hud, næse, læber og hals. Ved at forbedre luftfugtigheden i det miljø, vi befinder os i, gør vi luften mindre aggressiv for kroppen. Det er den perfekte tilføjelse til din skønhedskur og kan hjælpe dig med at nære og fugte din hud.

ORTOREX™-luftrenseren leveres i et enkelt, elegant trefarvet design, der er cool at se på og har et varmt og romantisk lys. Diffusoren producerer en kølig tåge, mens den fjerner dårlig lugt og lugte og tilføjer en dejlig aroma. Den følsomme berøringsknap hjælper dig med hurtigt at ændre luftfugterens arbejdstilstande. Du kan nyde den kontinuerlige eller den intermitterende sprøjtetilstand ved at justere den efter dine præferencer. Enheden slukker automatisk, når vandstanden er lav, og har en automatisk slukning på 4 timer for den kontinuerlige sprøjtetilstand og en automatisk slukning på 6 timer for den intermitterende sprøjtetilstand. Dens bærbare og lette design gør den ideel til brug på kontoret, i hjemmet eller i bilen. Desuden oplades den ved hjælp af et USB-kabel, så du kan nyde kontinuerlig hydrering, hvor som helst du går!

VIGTIGSTE FORDELE:

✔️ RENSER EFFEKTIVT LUFTEN — Med den nyeste ultralyds nano tågeteknologi befugter og ioniserer apparatet effektivt luften. Det er bevist, at den lindrer symptomer i forbindelse med forkølelse, influenza og virus. Anbefales også til behandling af tørhed i hud, næse, læber og hals.

✔️ TO TÅGETILSTANDE — Nyd den kontinuerlige eller den intermitterende sprøjtetilstand ved at justere den efter dine præferencer.

✔️ NEM AT BRUGE — Du skal blot fylde 300 ml befugtertanken med vand og æterisk olie, derefter tilslutte den til et USB-kabel og trykke på betjeningsknappen.

✔️ BÆRBAR OG LET — Det kompakte design gør den til den perfekte gadget til at pakke og bære, så du kan tage den med dig overalt.

✔️ FARVERIGE LYS — Leveres i kølige atmosfæriske farver, der beroliger dit sind, din krop og din ånd. Det bløde lys er også ideelt for dig, hvis du foretrækker lavt lys, når du sover.

✔️ USB-DREVET — For ekstra bekvemmelighed kan oplades ved hjælp af et USB-kabel. Når batteriet er fuldt opladet, giver det op til 8 timers driftstid.

✔️ SIKKER & AUTOMATISK SLUKNING — Der er indbygget en vandniveausensor indeni, som automatisk slukker for strømmen, når vandet er lavere end det sikre vandniveau.

✔️ LYDLØS — Støjniveauet er sænket for en stille befugtning, så den ikke forstyrrer din seng, dit arbejde eller din studietid.

✔️ PREMIUM KVALITET — Designet af miljøvenlige materialer af høj kvalitet: ABS, silikone og elektroniske materialer.

PRODUKTSTØRRELSE:

Bedømmelse og anmeldelser

4.56
Baseret på 16 anmeldelser
(11)
(3)
(2)
(0)
(0)

Tilføj en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
P**a
Danmark

Tak for dette produkt! Det vil snart blive købt igen til mine andre rum i huset! Fantastisk kvalitet!

M***e
Danmark

Den er lille og har den perfekte størrelse til mit skrivebord. Jeg elsker, hvordan lyset skifter farve, og jeg bruger det på mit skrivebord. Er så smuk. Jeg har endda tilsat noget æterisk olie i vandet og bruger det som en diffuser. Virker fantastisk!

N***a
Danmark

Elsker det!!

T***a
Danmark

Alt fungerer perfekt

M***a
Danmark

Luftfugteren svarer til beskrivelsen, fungerer uden klager. Blev pakket i en individuel pakke og kasse. Kan arbejde i to tilstande: kontinuerligt udsende par i 4 timer eller med små intervaller i 6 timer, derefter slukkes automatisk. Det lyser også i to tilstande: en lidt lilla farve eller flerfarvede overløb. Baggrundsbelysningen kan slås fra overhovedet. På grænsen af hørbarhed er der en lyd af en dampstråle.

S***a
Danmark

Virkelig fedt! Den har et hvidt lys og regnbue lys og to spray indstillinger. Den er lille og bærbar.

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*

Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Op Til 20% Rabat På Dit Første Køb

kr.
214.98
kr.
323

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.