Salget slutter 28 May 50% RABAT + Gratis forsendelse

Bil Ozon Luftrenser
4.63(16)
kr.
225
kr.
338
Tilføj til kurv
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Indånd den reneste luft, og nyd de sikreste, sundeste og mest sikre ture i din bil med denne bilrenser!

Den kompakte og lette ozonluftrenser til biler er den fantastiske løsning til bedre luftkvalitet. Den bruger negativt ladede ioner til at interagere med positivt ladede partikler i luften. Dette er for at neutralisere dem og gøre dem tættere, så de ikke svæver frit i luften. Ozonrenseren fungerer efter princippet om at ionisere forurenende stoffer og få dem til at sætte sig fast på overflader, hvor du ikke vil kunne indånde dem. Dette er en god måde at forhindre, at de mikroskopiske partikler trænger ind gennem din næse og dine lunger.

Luften i din bil indeholder en cocktail af giftige dampe og gasser, som er potentielt skadelige for dit helbred og for sundheden hos dem, du holder af. Luftrenseren er den bedste løsning til eliminering af gasser og lugte i kabinen, idet den fjerner 99% af de forurenende partikler og adsorberer lugt- og gasmolekyler — resultatet er luft, der er fri for lugte, gasser, kemikalier, pollen og andre partikler. Denne bærbare luftrenser og luftfrisker er fantastisk til biler, lastbiler og andre køretøjer. Den fjerner effektivt røg, støv og dårlig lugt. Den renser køretøjets indre ved at nedbryde lugtgener forårsaget af forurenende stoffer ved kilden, så køretøjet lugter frisk og rent. Når kilden til lugten er fjernet, vil lugtene ikke vende tilbage, og der er ingen tilbageværende kunstige duftstoffer.

Ozonrenseren neutraliserer desuden forurenende stoffer som skimmelsvamp, bakterier og vira og renser miljøet, så du kan trække vejret lettere og holde luften i bilen sikker for familie og børn. Giv dig selv og dine passagerer den bedst mulige luftkvalitet. Du skal blot sætte den i cigarettænderens stik eller adapteren og fastgøre den sikkert til bilens udluftningsåbning. Enheden vil fungere uafbrudt, indtil den tages ud af stikket.

✔️ OZONGENERATOR — Aktiv iltsterilisering på grund af de producerede negative ioner.

✔️ REDUCERER LUFTPARTIKLER OG VIRA — Hovedformålet er at gøre den luft, du indånder, sund og ren. Nedbryder skadelige stoffer som benzen og formaldehyd i bilen.

✔️ ELIMINERER LUGT — Ødelægger kilden til ordren og renser bilen helt for røg og andre lugte, i stedet for blot at dække lugtene til som parfume.

✔️ KOMPAKT & BÆRBAR — En kompakt enhed, der ikke producerer nogen lyd. Sæt den direkte i cigarettænderen.

✔️ INGEN UDSKIFTNING AF FILTER.

Bedømmelse og anmeldelser

4.63
Baseret på 16 anmeldelser
(11)
(4)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
J***r
Danmark

Tak! Det kom hurtigt og fungerer godt.

S***a
Danmark

fantastisk produkt!!

A***a
Danmark

Det ser ud til at fjerne mange lugte. Fantastisk kvalitet.

N***a
Danmark

Virker fantastisk!

D***i
Danmark

Er lige ankommet! Beskrivelsen er præcis. Det tog 2 uger at ankomme. Har ikke prøvet det endnu, men jeg er sikker på, at det virker perfekt.

R***z
Danmark

Godt arbejde! Den er lille, men desinficerer godt, og nu lugter det rigtig godt i min bil. Tak!

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
225
kr.
338

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.