Salget slutter 27 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Anti-Tyngdekraft Luftfugter med Ur Vanddråbe
4.80(10)
Farve:Hvid
kr.
420
kr.
840
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
420
kr.
840
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Giv næring til luften og lindrer spændinger!

Ortorex' anti-tyngdekraftsbefugter spreder en ultrafint kold tåge, der øjeblikkeligt fugter den tørre luft og forbedrer dens kvalitet. Dette forbedrer ikke kun dit generelle velbefindende, men også din søvnkvalitet.

Sygdomsbehandling

Ortorex anti-gravity fugter slimen i næse- og halsgange. Dette lindrer til gengæld influenzasymptomer som bihulebetændelse, hoste og tilstoppet næse.

Opgradering af vejrtrækning

Vores apparat fjerner irriterende allergener fra luften ved hjælp af det dobbelte filtreringssystem. På den måde hjælper vores apparat med at indånde og udånde med lethed og afhjælper vejrtrækningsproblemer.

Sund hud

Vores luftfugter øger fugtniveauet i dine omgivelser, hvilket forhindrer kløe og irritation af huden. Den hjælper også med at rehydrere sprukne læber, slapt hår, tør hud, eksem og andre problemer i forbindelse med hudreaktioner.

Let at betjene

Vores luftfugter er udstyret med en enkeltknapskontrol, hvilket gør den brugervenlig.

Afslappende atmosfære

De tilbagevendende dråber og de beroligende lyde fra rindende vand giver den ultimative nydelse for øjne og ører.

Tidsvisning

Vores luftfugter fungerer også som et ur med sit smarte LED-display.

Flere grunde til at elske vores luftfugter

Stille

Automatisk Slukning

Bærbar

Let At Rengøre

Letvægt

Stor Kapacitet

Specifikationer

Dimensioner:
9.05x4.72 inch (23x12 cm)
Vægt:
0.99 lbs (450 g)
Lyd:
<36db
Tankkapacitet:
800 ml
Tågeudgang:
150-200 ml/h
Batterikapacitet:
3000 mAh
Strøm:
5W
Spænding:
5V
Strømforsyning:
USB

Bedømmelse og anmeldelser

4.80
Baseret på 10 anmeldelser
(8)
(2)
(0)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
K****e
Danmark

Dette er helt sikkert en af de mere attraktive luftfugtere til dit hjem! Den optager ikke meget plads, og den er velegnet til et kontor eller soveværelse. Den er stille, når den arbejder. Jeg elsker designet så meget!!!

T***r
Danmark

Denne kølige tågebefugter er et godt valg for dem, der ønsker at tilføre lidt fugt til deres soveværelse eller kontor. Den kan køre i flere timer uden at skulle fyldes op igen. Anti-gravitationsdesignet er en god detalje, da det gør det muligt at placere enheden på forskellige steder uden at vælte. Fantastisk enhed.

C****y
Danmark

Jeg var på udkig efter en luftfugter til min tørre næse og så denne smarte. Jeg ved ikke hvordan den får vandet til at flyde op, men den er meget cool. Nem at bruge og rengøre!

A****e
Danmark

Det er så fedt at se de anti-tyngdekraft-vanddråber fra luftfugteren. Den gør jobbet med at tilføre luftfugtighed til rummet, selv om den er lidt lille, bruger jeg den i et lille soveværelse, så den vil være nok til området. Ikke alene tilføjer den luftfugtighed, men den er også en flot dekoration til rummet også! Ville købe igen!

N****e
Danmark

Jeg har aldrig set sådan en luftfugter før! Den overraskede mine børn, og de er meget glade for den. Tanken er nem at fylde og rengøre, og vandet løber ikke ud, når du fylder den op igen. Den kan også bruges som natlampe. Meget nem funktion at tænde og slukke.

P***y
Danmark

Jeg er helt vild med denne luftfugter. Den ser så elegant ud, passer perfekt til mine møbler og fungerer helt fantastisk. Ser præcis ud som på billederne.

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.