Salget slutter 21 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Bærbar Ionisk Hepl Luftrenser til Allergier
4.89(9)
Farve:Grøn
kr.
295
kr.
590
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
295
kr.
590
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Indånd ren og sund luft, uanset hvor du går!

Den bærbare Ortorex-luftrenseren frisker forældet luft op og forbedrer kvaliteten af luften i dine omgivelser. Den fjerner forurenende stoffer i den indendørs luft som støv, husdyrskæl, skimmelsporer, lugtgener og andre irritationer. Med en formaldehyd- og bakteriefjernelse på 99,99% er vores apparat til gavn for det generelle velvære. Med læderbæltet kan du desuden nemt flytte den fra rum til rum eller tage den med i bilen eller på kontoret.

Allergilindring

Vores renseanlæg skaber og udleder negative ioner i luften, som binder sig til positivt ladede partikler af allergener. Dette hjælper med at fjerne de udløsende stoffer fra den luft, du indånder, og lindrer astma- og allergisymptomer.

Let at bruge

Ortorex-renseren er brugervenlig. Du skal blot oplade den med et USB-kabel og trykke på tændknappen. Når det er tid til et nyt filter, skal du fjerne bunddækslet, tage det gamle filter ud og sætte et nyt på.

Behagelig atmosfære

Vores bærbare renseanlæg fjerner ubehagelige lugte og irriterende stoffer, der forårsager løbende næse og hoste. Ved at fjerne disse distraherende faktorer skaber den et diskret miljø om dagen og natten.

Effektivt filter

Ortorex HEPL-renseren anvender 3-trins filtrering, hvilket sikrer, at den opfanger partikler så små som 0,3 mikrometer.

Stor dækning

Vores effektive enhed kan nemt rense luften i rum på op til 18 m2 (200 kvm).

Berøringskontrol

Du kan nemt justere effekt og gear ved hjælp af det intelligente LED-display.

Flere grunde til at elske vores renseanlæg

Kompakt

Stille

Energibesparende

Letvægt

Sikker At Bruge

Specifikationer:

Dimensioner:
3.46x3.27x5.39 inch (8.8x8.3x13.7 cm)
Vægt:
0.73 lbs (335 g)
Negativ ionkoncentration:
8000000/cm3
Ozondensitet:
0.03 ppm
Nominel spænding:
5V
Nominel effekt:
5W
Batterikapacitet:
2000mAh
Lyd:
35dB
Strømforsyning:
USB

Bedømmelse og anmeldelser

4.89
Baseret på 9 anmeldelser
(8)
(1)
(0)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
C***y
Danmark

Jeg er helt vild med denne luftrenser! Den er lille, men meget kraftfuld. Den holder virkelig luften ren og frisk! Vi trækker vejret bedre, færre allergier/snue. Ekstremt tilfreds med mine køb, jeg kan varmt anbefale dette produkt!

R****l
Danmark

Var lidt skeptisk, om en så lille purifer kunne gøre arbejdet, men det gør den! Vi har den på næsten hele tiden. Fjerner lugte og kører stille og roligt. Godt arbejde!

M***m
Danmark

Siden jeg fik denne rensemaskine, har jeg sjældent nyst. Mine allergier holder mig nyser og giver mig hovedpine, men jeg kan ikke huske sidste gang, jeg havde hovedpine på grund af allergi! Helt sikkert pengene værd!

K***t
Danmark

Filteret viste mig, hvor meget støv der var i mit soveværelse. Jeg kunne ikke tro det. Det er meget nemt at bruge og fungerer fantastisk. Jeg anbefaler det 100%.

S**n
Danmark

Jeg har haft den i et par uger nu, specielt for at fjerne den mugne lugt og støvpartikler. Virker tilsyneladende rigtig godt, jeg mærker en kæmpe forskel hvis jeg glemmer at tænde den inden jeg går i seng. Ville anbefale

L****l
Danmark

Jeg lider af kronisk forstoppelse af næsen. Ved at bruge denne rensemaskine har jeg fået mulighed for at vågne op med rene næsepassager. Filteret opsamler en masse snavs og støv, som ellers ville være i luften.

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.