Salget slutter 26 May 50% RABAT + Gratis forsendelse

Hjem Luft Kølig Tåge Luftfugter 3000ml
4.67(15)
kr.
270
kr.
405
Tilføj til kurv
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Fyld dit rum med fugtig luft for at genoprette dit helbred!

Ortorex-fugteren spreder en kølig tåge rundt omkring, hvilket holder et optimalt fugtighedsniveau i rummet og forbedrer luftkvaliteten. På den måde øger vores enhed dit velvære, opgraderer din søvn, forbedrer dit humør og får dig til at føle dig energisk. Desuden har den en stor vandtank, hvilket gør genopfyldning mindre hyppig.

Forbedring af huden

Tør luft trækker fugt fra huden, hvilket får den til at klø og irritere. Ved at øge fugtighedsniveauet omkring dig forbedrer vores luftfugter tilstanden af sprukne læber, slapt hår, kløe og andre problemer.

Forebyggelse af sygdomme

Da mange vira overlever bedre i tør luft, er Ortorex-dampbefugteren uundværlig ved forkølelse. Ved at fugte slimen i næse- og halsgange lindrer den også influenzasymptomer, idet den løsner op for bihulebetændelse, hoste og løbende næse.

Astma lindring

Et optimalt fugtigt miljø afslapper dine lunger og luftveje, når de er trange. Vores enhed forbedrer luftfugtigheden og hjælper dig med at indånde og udånde med lethed og afhjælper vejrtrækningsproblemer.

Justerbare tilstande

Du kan vælge mellem kontinuerlig, intermitterende og vekslende sprøjtetilstand, afhængigt af din foretrukne intensitet.

Let at bruge

Du skal blot fylde tanken med vand, lukke låget, sætte apparatet i stikket og trykke på knappen.

Effektiv sprøjtning

Den dobbelte dyse øger tåge-dækningen, hvilket gør vores luftfugter egnet til rum på op til 20 m2 (215 sq. ft.).

Flere grunde til at elske vores luftfugter

Automatisk Slukning

Stille

Energibesparende

Letvægt

Kompakt

Sikker At Bruge

Bedømmelse og anmeldelser

4.67
Baseret på 15 anmeldelser
(11)
(3)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
C***y
Danmark

Jeg er vild med, at denne luftfugter er super stille og har tre forskellige indstillinger. Det er fantastisk at kunne trække vejret i alle klimaer, selv når man er syg hjælper det. Ville helt sikkert anbefale den til alle.

K****e
Danmark

Fremragende luftfugter. Vi har den ved siden af sengen, og den har indtil videre fungeret godt. Vi har brugt den hver nat i 2 uger nu, og vi er meget tilfredse med dens ydeevne.

K***d
Danmark

Min søn har meget tør hud og lider af næseblod, og denne luftfugter løste problemet. Første gang du bruger den, skal du give den tid til at lade "sugerørene" blive fugtige, hvorefter maskinen begynder at udsende strømmen. Super effektiv.

A****y
Danmark

Denne luftfugter er perfekt. Den passer fint på mit natbord. Den er stille og havde en god strøm af kølig tåge. Den er nem at bruge og fylde.

L**a
Danmark

Jeg købte denne til min mor, fordi hun ofte fik blodige næser og havde tør hals. Hun sover med den på om natten, og det er blevet meget bedre! Absolut fantastisk ydeevne!

T***r
Danmark

Min næse var så tilstoppet, at jeg næsten ikke kunne få vejret. Det er kun en time siden, at jeg satte denne vidunderlige luftfugter i gang, og den er en mirakelmager. Jeg har aldrig været i stand til at trække vejret så let. Jeg vil helt sikkert anbefale dette produkt.

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
270
kr.
405

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.