Babybadesæde

kr.215

Tilbud

Babybadesæde

kr.215

Beskrivelse

Sørg for beskyttelse, når du bader din baby

Ortorex badesæde til nyfødte er et pålideligt hjælpemiddel til dit barns hygiejnerutine. Den robuste konstruktion giver optimal støtte og garanterer en positiv badeoplevelse.

Forbedret komfort
Det kan være en udfordring at vaske en baby, fordi du både skal holde og rengøre den. Vores anordning hjælper dig med at placere dit barn sikkert i badekarret. Det giver dig mulighed for at bruge begge hænder til vandprocedurer.
Skridsikker
Vores babypude er lavet af skum, som sikrer god opdrift. Den lader ikke barnet glide nedad og giver stabilitet i badekarret.
Ergonomiske konturer
Ortorex-sædet har et buet design, der imiterer moderens livmoder. Det har ingen skarpe kanter og giver dit barn et sikkert bad.
Hudvenlig

Siddefladen forhindrer gnidning og irritation på kroppen. Det gør Ortorex-flydebadet velegnet selv til dem med følsom hud.

Alsidig

Takket være de fem justerbare stropper kan vores sæde passe til badekar i forskellige størrelser og former.

Pladsbesparende

Den sammenfoldelige konstruktion gør det muligt at opbevare den kompakt.

Flere grunde til at elske vores badesæde til nyfødte
Støtte Til Hele Kroppen
Optimal Komfort
Holdbar
Kvalitetsmaterialer
4.63
16 Anmeldelser Skrive en Anmeldelse
95%
af respondenterne ville anbefale dette til en ven

Ratings Distribution

Reviewed by 16 customers
Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 1. C***o (verificeret køber)

  Danmark

  Hjælper med at forhindre mit barn i at synke i vandet. Et must-have.

 2. J****a (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg kan godt lide den. Den er meget robust og praktisk, men det ville være bedre, hvis den var længere. Min datter på 8 måneder glider hele tiden ned af den.

 3. W****r (verificeret køber)

  Danmark

  Sørg for at gøre sædet vådt i forvejen med varmt vand, så dit barn har noget varmt at starte badet med. Det holder fint på vandets temperatur. Godt produkt.

 4. B****t (verificeret køber)

  Danmark

  Vi elsker denne badeindsats. Den flyder, så jeg har sat to store sugekopper i bunden, så den sidder fast på babybaljen.

 5. A****r (verificeret køber)

  Danmark

  FANTASTISK badesæde. Min baby glider ikke ned som i andre badesæder, jeg har brugt og hadet. Det er blødt og behageligt og tørrer hurtigt.

 6. L***a (verificeret køber)

  Danmark

  Absolut intet at have imod dette sæde, det er vidunderligt. Seriøst, det er meget blødt for min baby, og det gør badning lettere! Køb den, du vil ikke fortryde det!

 7. E****n (verificeret køber)

  Danmark

  Dette er et absolut must-have til børnenes badning! Denne stol har en ideel form til at holde min baby, og kvaliteten er meget god. Nu føler jeg mig meget mere afslappet, når jeg bader min baby. Dette produkt er især velegnet til nyfødte babyer. Hjælper mig meget! Den er også nem at rengøre, og den tørrer meget hurtigt, hvilket er fantastisk.

 8. J***a (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg kan lide alt ved denne badestol. Den har tre stropper til at støtte barnet sikkert, og den kan let flyde, når barnet er i badekarret. Jeg går meget op i materialet, og dette materiale er perfekt til babyhud, det er meget meget blødt. Kan varmt anbefales!

 9. O***a (verificeret køber)

  Danmark

  Denne babystol passer perfekt til mit babybadekar. Min dreng på 1 måned hadede badetid, men nu har han ikke noget imod at ligge oven på denne badekasse. Jeg tror, det skyldes, at den giver ham hygge omkring kroppen, og han mærker materialets blødhed. Denne tingest har gjort vores babys badetid fra akavet og ubehagelig til behagelig for både mig og mit barn! Tak tusind gange!

 10. N*****e (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg er helt forelsket i denne badekarstol. Mit babybadekar har en hård bund, og det var virkelig ubehageligt for mig at vaske min baby med kun én hånd. Men denne badestol er en livredder! Nu ligger min baby sikkert på noget blødt og ikke hårdt, mens jeg kan vaske hende og have begge hænder til rådighed. Desuden er den virkelig nem at sætte op og bruge!