Salget slutter 25 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Justerbar Ammepude
4.88(16)
Farve:Grå
kr.
525
kr.
788
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
525
kr.
788
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Sig farvel til ubehagelig amning med den justerbare ammepude fra Ortorex!

Få den perfekte tilknytning med en Ortorex ammepude, der hæver dit barn op til brysthøjde, og som understøtter en vellykket amning i det greb, der føles rigtigt for dig. Vi forstår, at det kan være trættende at amme. Denne ammepude er designet af ammepude og lindrer øjeblikkeligt smerter i ryg, nakke, talje og arme, mens du ammer dit barn!

Den unikke lagdelte pude kan nemt justeres og hæver barnet til brystet med 3 højdeniveauer, så den giver mødre flere muligheder for at holde barnet i ammehånd. Efterhånden som din lille vokser, kan du ændre højden for at tilpasse den til deres størrelse. Dette design giver dig mulighed for at amme dit barn på tværs af dit skød (vugge og krydsvugge) eller på siden (fodbold- eller koblingsgreb).  Puden er helt afgørende for mødre, der er ved at komme sig efter kejsersnit, da den holder trykket væk fra snitstedet.

VIGTIGE FORDELE

✔️ SUNDHED — Opretholder en god kropsholdning under fodring - forebygger ryg, talje, nakke og smerter.

✔️ JUSTERBAR HØJDE — Hæver barnets hoved i modsætning til alle andre ammepuder, den hjælper med at støtte barnet i en mere oprejst stilling under amning, hvilket kan være nyttigt for spædbørn med sure opstød eller gerd.

✔️ NEM RENGØRING — Lavet af bomuld, som er let at rengøre og genoprette. Denne pude kan maskinvaskes varm i en skånsom cyklus og kan tørres i tørretumbler senere.

✔️ KOMPAKT OPBEVARING OG BÆRBARHED — Når amningen er afsluttet, foldes puden på midten og fastgøres med det farverige bånd for kompakt og pæn opbevaring eller transport på rejsen.

Bedømmelse og anmeldelser

4.88
Baseret på 16 anmeldelser
(14)
(2)
(0)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
L***a
Danmark

Meget god kvalitet

L****n
Danmark

Jeg er meget tilfreds med mit køb. Hurtig levering. Jeg anbefaler 100%

K***a
Danmark

Super praktisk!!

E***a
Danmark

Den er meget praktisk og komfortabel! Et must-have for enhver mor!!

C***i
Danmark

Jeg købte denne pude til min første søn og ville have en anden til denne baby. Den er meget fin til alle former for amning, både til brystet og flasken. Det er rart at have den liggende pude.

R***p
Danmark

Fantastisk lille blød pude til mit lille barn. Let vaskbar, ikke for stiv og ikke for blød.

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.