Salget slutter 28 May 50% RABAT + Gratis forsendelse

Øretermometer
4.63(16)
kr.
675
kr.
1350
Tilføj til kurv
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Hold dine børn kolde, mens de måler deres temperatur med Ortorex øretermometer!

ORTOREX™ Øretermometer er en fremragende mulighed for forældre, der ønsker at holde deres børn rolige og afslappede, mens de gør det. Derudover kan du bruge det hvor som helst og på hvad som helst – du behøver ikke bekymre dig om at have den rigtige type termometer ved hånden, når du er ude. Vores øretermometer er et FDA-godkendt produkt, du kan stole på. Dermatologer og børnelæger har testet det for at sikre, at det er sikkert for børn og giver nøjagtige resultater hver gang.

ORTOREX™ øretermometer er ideelt til sygeplejersker og sundhedspersonale, der kræver det mest præcise og pålidelige udstyr og til ansvarlige forældre. Dette termometer er det bedste temperaturapparat, fordi det bruger infrarøde stråler til at måle kropsvarme. Vores termometer får ikke børn til at føle ubehag eller smerte under målinger. Det udsender ingen skadelig varme under brug på grund af dets lave energiforbrug. Derudover kræver det ikke direkte kontakt med babyens hud for at fungere, hvilket betyder, at der ikke er nogen risiko for krydsinfektion.

Fordele ved at bruge det multifunktionelle ORTOREX™ termometer:

  • Giver nøjagtige resultater på kun 1 sekund
  • Får ro på dit barn
  • Vækker ikke barnet
  • Forebygger risikoen for krydsinfektion
  • Velegnet til alle aldre
  • Kan bruges på genstande

ORTOREX™ øretermometer er fremragende til børn, da det eliminerer behovet for at vække dem for at måle deres temperatur. Bare placer termometeret ved deres pande, tryk på knappen og aflæs værdien på LCD-skærmen uden at forstyrre din baby. Derudover er vores øretermometer også velegnet til voksne. Der er fire tilstande at vælge imellem - voksentilstand, børnetilstand, øretilstand og objekttilstand. Desuden kan du skifte mellem celcius- og fahrenheit-skalaer for at vise temperaturen i den foretrukne enhed.

Vores øretermometers indbyggede hukommelsessystem registrerer op til 40 aflæsninger, så du kan holde styr på dit barns sygehistorie over tid. Det er en fremragende funktion, hvis dit barn har kronisk feber eller andre helbredsproblemer, der kræver regelmæssig overvågning. Dette produkt er også perfekt til små børn, som måske ikke er komfortable med traditionelle termometre. Denne giver kun resultater på et sekund og forårsager ikke ubehag.

VIGTIGSTE FORDELE:

✔️ FORÅRSAGER IKKE UBEHAG — Takket være den berøringsfri teknologi, er der ingen grund til at røre din baby direkte med termometeret, hvilket forårsager angst og panik.

✔️ GIVER NØJAGTIGE TEMPERATURAFLÆSNINGER — Vores øretermometer er udstyret med en speciel mikrochip og en følsomhedssensor, der arbejder sammen for at sikre præcise resultater hver gang.

✔️ GIVER RESULTATER PÅ 1 SEKUND — ORTOREX™ øretermometeret har en unik sensor, der hjælper med at finde temperaturen på kun et sekund. Der er ikke længere behov for at vente eller prøve det flere gange for at se, om du fik en nøjagtig læsning.

✔️ AVES TIDLIGERE MÅLINGER — Historietilstanden gemmer op til 40 tidligere målinger. Du behøver ikke en dagbog eller noget andet - tag dit barns temperatur, når det har feber, og få øjeblikkelige aflæsninger fra deres sidste lægebesøg.

Bedømmelse og anmeldelser

4.63
Baseret på 16 anmeldelser
(11)
(4)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
T***e
Danmark

Dette digitale termometer er fantastisk! Det holder en registrering af din sidst registrerede temperatur, hvilket er så nyttigt. Dette var en stor opgradering fra min gamle. Prisen var også stor.

M*****t
Danmark

Perfekt til hurtige småbørn, der ikke står stille ret længe! Tak!!!

M***y
Danmark

Jeg er helt vild med det! Jeg har en nyfødt baby, der har haft problemer med at regulere sin kropstemperatur, og jeg har brugt dette til at holde øje med den. Det er en livredder! Den er super nem at bruge, og du behøver ikke engang at have kontakt med huden.

H***y
Danmark

Pålideligt termometer til tidskontrol og kontrol af det indre øre i forbindelse med en feberbaseret pandemi. Det er let og meget brugervenligt. Har både celsius og fahrenheit for os alle med forskellige målestokke.

C*****q
Danmark

Termometeret er ikke voluminøst som nogle andre termometre. For at få en nøjagtig aflæsning skal du holde det ca. 5 cm væk fra genstanden eller panden for at få en præcis aflæsning. Hvis du holder det længere væk, er der ca. en halv grad for meget.

D***m
Danmark

Jeg håber, at dette hjælper i min husstand med temp-kontrol.

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
675
kr.
1350

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.