Salget slutter 27 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Plus Størrelse Ammende BH
4.81(16)
Farve:Lyserød
Båndstørrelse:M

Husk at tjekke størrelsen i vores:

Størrelsesskema
kr.
150
kr.
225
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
150
kr.
225
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Gør fodringen nem, bekvem og opnåelig!

Ortorex amme-bh'en er specielt konstrueret til at give optimal komfort. Den føles som en anden hud og giver fuld brystdækning med nem adgang til amning. Desuden er denne vigtige undertøjsattribut velegnet under både graviditet og efter fødslen.

Moderat støtte

Vores bh er udstyret med ekstra blød polstring indvendigt. Den runde skål omslutter brysterne fuldstændigt for at give ekstra støtte.

Nem fodring

Ortorex amme-bh'en har en clip-down-funktion. Den kan nemt tages af med én hånd i ét trin for at amme eller pumpe.

Ultimativ komfort

Vores bh'er er bløde at røre ved og trådløse. Uden at grave sig ind i din hud forårsager de ikke irritation og giver komfort hele dagen.

Personlig pasform

De justerbare skulderstropper giver dig mulighed for at regulere størrelsen og trykket på bh'en, så den sidder godt fast.

Vokser med dig

Det strækbare og elastiske materiale tilpasser sig nemt til dine størrelsessvingninger.

Åndbart stof

Blandingen af nylon og spandex giver fri luftcirkulation og forhindrer sveddannelse.

Flere grunde til at elske vores bh

Mod Skrammer

Sømløs

Lukning Med Krog
Og Øje

Hudvenlig

Allergivenligt

Kan Håndvaskes

Størrelsesguide

SUPPORT EU UK / US
M 70A-75E 32A-34E
L 80A-85E 36A-38E
XL 90A-95E 40A-42E
XXL 100A-105E 44A-46E

Bedømmelse og anmeldelser

4.81
Baseret på 16 anmeldelser
(13)
(3)
(0)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
A****y
Danmark

Disse bh'er er behagelige, støtter og gør det nemt at amme! Def 5 stjerner!!

H**e
Danmark

I øjeblikket 35 uger gravid og elsker disse bh'er! Jeg har ikke brugt dem til amning endnu, men de er meget behagelige og stadig meget støttende. Klipsene til amning er meget nemme at bruge!

M*****e
Danmark

Hvis du ammer, har du absolut brug for det. Kvaliteten er god, jeg har haft dem på hver dag i de sidste 2 måneder, og de holder stadig formen og elasticiteten.

P***e
Danmark

Jeg er 39 uger gravid og købte disse til brug efter min baby er født, de er meget behagelige og nemme at klikke på. Jeg kan godt lide, at bh'erne lukkes bagpå, så jeg ikke behøver at trække dem over hovedet.

E******n
Danmark

Jeg tror, at disse bh'er bliver en af de favorit-bh'er, som du vil have på hver dag. Den føles som en sports-bh, men der er kroge bagpå, så den nemt kan tages af. Kopperne er ikke for tykke, men heller ikke for tynde. De dækker faktisk og viser ikke gennem i modsætning til andre barsels bh'er.

S*e
Danmark

Jeg var ikke sikker på, om jeg ville kunne lide dem, men jeg endte med at elske dem! De er så komfortable og har en god værdi sammenlignet med nogle af de andre amme-bh'er derude. Jeg ville helt sikkert købe disse igen!-

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.