Rejse Bærbar Potte

kr.380

Tilbud

Rejse Bærbar Potte

kr.380

Beskrivelse

Slip af med uvelkomne ulykker med Ortorex rejse-bærbare potte!

Den ORTOREX™ bærbare potte er specielt designet til børn, der endnu ikke er pottetrænede eller har brug for hjælp i enhver nødsituation. At tage en af vores potter med til længere ture, eller når du er på farten, er altid et smart valg, der vil lette dit liv betydeligt.  ORTOREX™ potten til børn har flere funktioner. For det første er det et fantastisk pottetræningsprodukt, der kan bruges til både drenge og piger. For det andet kan den bruges som toiletsædereduktion for at tilpasse ethvert standard toiletsæde. Endelig kan du bruge den både derhjemme og på rejsen.

Med denne bærbare rejsepotte ved hånden er der ikke behov for væsentlige ændringer, da den vil passe ind i ethvert bagagerum. Du kan nemt folde den ned for at optage mindre plads, mens du stadig giver dit barn den nødvendige støtte. Udover selve potten, kan du vælge, at din pakke kommer med to eller ti potteposer. Brug af potteposer er en yderst hygiejnisk og nem måde at rydde op efter dit barn.

Fordele ved at bruge den bærbare ORTOREX™ potte:

 • Giver støtte til dit barn, så de kan føle sig trygge
 • Tilpasser sig ethvert standard toiletsæde
 • Tager lidt plads, når den ikke er i brug
 • Leveres med to eller ti potteposer til bortskaffelse af affald afhængigt af præference
 • Træner dit barn til at bruge toilettet
 • Kan nemt rengøres

Vores bærbare potte til rejser er lavet af højkvalitets og holdbare ABS- og TPG-materialer. Dette produkt er hypoallergen og vil ikke forårsage irritation af en babys følsomme hud. Pottens robusthed sikrer, at dit barn vil være i stand til at bruge den fra deres første leveår til syv år.

Sådan bruger du:

Vend først bagsiden af toiletsædet på hovedet, og skub de 3 fod frem til åbningen. Når du bruger den som en selvstændig potte, skal du dreje fødderne 90 grader. Når du bruger det med et toilet, skal du dreje fødderne 180 grader. Skub derefter fødderne til åbningen igen, indtil de “klikker” på plads. For lettere rengøring skal du sætte en af potteposerne mellem den foldbare potte og ABS toiletsædet.

VIGTIGSTE FORDELE:

✔️ LET AT RENGØRE OG OPBEVARE – Du kan tømme den ORTOREX™ bærbare potte ved hjælp af specielle potteposer. Den er foldbar, så den fylder lidt, når den ikke er i brug – men den er altid klar til brug.

✔️ FREMMER POTTETRÆNING — Vores bærbare potte er en fremragende måde for dit lille barn at vænne sig til at bruge toilettet alene uden at bekymre sig om at falde ned i et åbent toiletsæde i voksenstørrelse. Det giver børn støtte og selvtillid til at bruge toilettet.

✔️ TILPASSER TIL ENHVER TOILETSÆDE – Vores potte til børn kommer med fleksible arme, der tilpasser sig ethvert standard toiletsæde, selv voksenstørrelse, uanset hvor du går.

✔️ FUNKTIONER SKRIDSIKKERT DESIGN — Den bærbare ORTOREX™-potte har en trepunktsfastgørelsesstruktur med skridsikre fodpuder, som sikrer toiletsædets stabilitet.

4.69
16 Anmeldelser Skrive en Anmeldelse
95%
af respondenterne ville anbefale dette til en ven

Ratings Distribution

Reviewed by 16 customers
Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 1. M***y (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg elsker denne potte. Min søn blev pottetrænet på 2 dage.

 2. W***l (verificeret køber)

  Danmark

  Lynlåsen i kufferten gik i stykker, da vi åbnede den første gang. Men det er en fin lille potte.

 3. T****g (verificeret køber)

  Danmark

  Sådan en nem at bruge potte til mit lille barn. Den er fantastisk at tage med, da den falder sammen og gør transporten nem. Bæretasken er fin.

 4. N***r (verificeret køber)

  Danmark

  Den sammenklappelige skål er genial, og den sidder bare der under mit sæde, indtil den skal bruges. Fremragende produkt!!

 5. Z****e (verificeret køber)

  Danmark

  Denne potte er OKAY. Den er lidt til den lille side, så når min datter vokser, vokser hun måske hurtigere ud af den, end hun er klar til at være på de store toiletsæder

 6. R****n (verificeret køber)

  Danmark

  Min dreng er lidt større, og denne potte er lidt kortere end vores normale, så jeg er ikke sikker på, at benene vil støtte ham i lang tid

 7. C*****a (verificeret køber)

  Danmark

  Det er bogstaveligt talt den bedste ting i vores inventar til pottetræning på farten! Hver gang min datter skal på toilettet, finder jeg et afsides sted at holde ind til siden, og hun bruger den hver gang. Hun er nu pottetrænet og bruger den stadig, når vi skal et sted hen! Vi elsker denne potte!

 8. B****e (verificeret køber)

  Danmark

  Denne potte er meget lille, men den er lavet til at være kontinental og bærbar. Den er perfekt til at tage den med i bilen, når dit lille barn stadig ikke er så god til offentlige toiletter. Vi tog den med på en 13 timers biltur, og den fungerede fantastisk! Ekstremt tilfreds med mit køb.

 9. I*****a (verificeret køber)

  Danmark

  Denne lille potte er en gevinst! Min søn bruger den dagligt derhjemme, og jeg tager den også med på lange køreture i bilen. Super nem at bruge, og de små affaldsposer gør den også nem at rengøre. Størrelsen er perfekt. Vil helt klart anbefale den til alle, der har små børn!

 10. H****d (verificeret køber)

  Danmark

  Min 2-årige datter elsker denne ting. Hun var bange for at sidde på toilettet, men nu bruger hun denne potte og har ingen problemer med den. Det er den perfekte højde for hende. Elsker alt ved dette produkt.