Salget slutter 25 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Støvletørrer Sko Deodoriserende Maskine
4.73(15)
Stik Type:EU
kr.
370
kr.
740
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
370
kr.
740
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Sig farvel til fugtigt fodtøj

Ortorex-skotørreren er den ultimative løsning på dit problem med våde støvler. Den arbejder hurtigt og effektivt og reducerer ventetiden betydeligt. Takket være dens kompakte størrelse er der ikke behov for en stor plads. Vores tørretumbler er et absolut must-have i din hverdag!

HURTIG

På grund af 360°-dækningen vil denne enhed effektivt tørre alle dele af dit fodtøj.

SIKKER

For at undgå skader på dine sko, kommer vores tørretumbler aldrig over 42°C. Denne optimale temperatur garanterer sikkerhed, samtidig med at den giver hurtig tørring.

ALSIDIG

Den er velegnet til forskellige typer sko og andre genstande, såsom handsker og sokker.

Sammenklappeligt udseende

Ortorex-skotørreren fylder minimalt, hvilket gør den perfekt til rejser.

Automatisk slukning

Vores enhed slukker efter 120 minutters brug. Det forhindrer energispild og forlænger apparatets levetid.

Enkel betjening

Bare tryk på en knap for at starte tørreprocessen.

Bedømmelse og anmeldelser

4.73
Baseret på 15 anmeldelser
(12)
(2)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
D***a
Danmark

Tørrer mine træningssko og fjerner enhver lugt ganske pænt! Og så er den superstøjsvag, hvilket er et stort plus. Den kan også foldes sammen, så jeg kan tage den med på farten.

J****n
Danmark

Denne tørretumbler er fantastisk! Den fungerer perfekt til mine gymnastiksko og sikrer, at de ikke stinker eller forbliver fugtige. Jeg er gladere for at have mine sko på nu end nogensinde før.

T****e
Danmark

Købte denne, fordi min mand har arbejdsstøvler på hver dag, og de bliver våde på grund af regnvejr. Nu kan han få tørre støvler om morgenen. Så det har været et godt køb!

M***n
Danmark

Vi bruger denne enhed hele tiden! Vi elsker at bruge den til at forhindre, at vores sko stinker. Den har en timer, der slukker af sig selv, så vi ikke behøver at bekymre os om at lade den være tændt.

C****s
Danmark

Jeg ville have en skotørrer til svedige tennissko, og denne er fantastisk. Den blæser faktisk varm luft og steriliserer skoene med blåt lys. Kan varmt anbefale den

K***e
Danmark

Fremragende produkt til en hurtig tørring efter vask af sko. Jeg har brugt det i et par uger, og det ser ud til at fungere rigtig godt! Meget tilfreds med det!

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.