Salget slutter 21 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Krog Hjælper Aftrækkerværktøj
4.88(8)
Tælle:1
kr.
150
kr.
225
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
150
kr.
225
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Ikke mere stress, når du skal klæde dig på

Ortorex aftrækkeren er den perfekte løsning til alle, der har svært ved at knappe tøjet. Den har et behageligt greb og et krogdesign, der gør det nemt at lukke tøjet. Med dette hjælperedskab kan du klæde dig på uden at være afhængig af andres hjælp. Den kompakte størrelse gør det nemt at tage den med overalt.

Spar tid

For dem med begrænset fingerfærdighed eller gigt kan små opgaver som at knappe tøj være udfordrende. Ortorex-knapkrogsværktøjet forenkler denne opgave ved at give brugeren et afrundet greb, der er let at holde.

Let at bruge

At tage din yndlingsskjorte på er en leg med vores enhed. Du skal blot skubbe krogen gennem knaphullet, tage fat i knappen og trække den tilbage gennem hullet for at lukke den.

Komfortabelt håndtag

Det bløde, skridsikre greb sikrer sikker og behagelig brug. Det gør det lettere at holde vores knapudtrækker.

Bedømmelse og anmeldelser

4.88
Baseret på 8 anmeldelser
(7)
(1)
(0)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
J**e
Danmark

Gigt og neuropati i fingrene gør det svært at lukke og åbne små knapper. Jeg fik dette par værktøjer til at prøve og fandt ud af, at de virkelig hjælper!

C*****l
Danmark

Dette værktøj fungerer godt på både knapper og lynlåse. Det kan også bruges med én hånd, hvilket er en stor fordel for mig.

K****n
Danmark

Jeg købte disse til en slægtning med stive og smertefulde hænder og fingre, hvilket gør det svært for ham at knappe sine skjorter. Efter en lille smule øvelse har han fundet dette værktøj nyttigt! Tak for hjælpen

T***a
Danmark

Vores ældre og gigtplagede hænder gør stor og hyppig brug af dette værktøj. Fungerer ganske godt og er meget nyttigt for os. Ville købe flere.

J****e
Danmark

Gav den til min mor, som har gigt i hænderne. Det gør det meget nemmere og hurtigere for hende at knappe op og i. Tak for hjælpen!

H***y
Danmark

Jeg købte en af disse til min 95-årige far, fordi han havde problemer med de små knapper på sine skjorter. Han elsker den og bruger den dagligt.

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.