Salget slutter 21 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Håndtag med Sugestang til Bad
4.73(11)
kr.
190
kr.
380
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
190
kr.
380
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Gør dit brusebad mere sikkert

Ortorex-hjælpehåndtaget giver dig en mere behagelig badeoplevelse. Det forhindrer, at man glider og falder, ved at give et pålideligt greb. Vores greb er ideelt til ældre og dem, der har brug for ekstra støtte.

Fremmer sikkerheden

Ortorex-håndtaget giver overlegen støtte, så du kan bevæge dig sikkert rundt på badeværelset.

Enkel installation

Med sugekopperne kan vores greb fastgøres uden behov for at bore.

Ergonomisk design

Den omhyggeligt designede form på vores håndtag sikrer et behageligt greb.

Justerbar

Ortorex-hjælpehåndtaget kan nemt afmonteres og flyttes med en to-kliksmekanisme.

Bred anvendelse

Det kan anvendes på forskellige flade overflader, herunder fliser, glas, akryl og glasfiber.

Holdbar konstruktion

Denne grab er lavet af materialer af høj kvalitet og er bygget til at holde. Den kan holde til daglig brug uden at gå i stykker eller bøje.

Bedømmelse og anmeldelser

4.73
Baseret på 11 anmeldelser
(9)
(1)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
J***h
Danmark

Disse er meget robuste sikkerhedshåndtag til bruseren. Når man er ældre og har nogle mobilitetsproblemer, kan en bruser være et udfordrende sted. Det er vådt, glat og ofte med begrænset bevægelsesfrihed. Så disse håndtag hjælper virkelig meget. Jeg kunne ikke være mere tilfreds med dem

L***e
Danmark

Materiale af god kvalitet og føles godt lavet. Jeg rengjorde brusevæggene grundigt og sørgede for, at der ikke var nogen olier til stede, og installerede det. Har ikke haft problemer med sugetab indtil videre. Tilfreds med købet 👍🏻

L***s
Danmark

Jeg havde brug for stænger bare for at støtte mig selv i bruseren, så jeg købte disse. De har fantastisk sugeevne og greb. Fungerer som annonceret!

S****e
Danmark

Jeg elsker den sikkerhed, det giver for ældre. Min kone bruger den til at komme op af badekarret. Den er meget praktisk. Ville anbefale den.

M***o
Danmark

De fungerer fantastisk! Sidder godt fast. Elskede det så meget, at jeg købte flere. Sørg for, at overfladerne er rene, når du monterer dem, det er vigtigt.

K***y
Danmark

Denne stang var nem at installere og har den bedste sugeevne. Jeg føler mig stabil, når jeg bruger den. Jeg elsker også, at jeg kan flytte den hen, hvor jeg har brug for den, uden problemer.

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.