Salget slutter 25 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Hjælpemiddel til Sokker Hjælpemiddel til at Tage Sokker På
4.80(10)
kr.
215
kr.
323
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
215
kr.
323
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Slut med at kæmpe — få nemt dine sokker på

Med Ortorex' strømpehjælper bliver det så enkelt som muligt at tage strømper på, selv for folk med begrænset mobilitet. Vores strømpegliders konstruktion passer til de fleste strømpetyper, fra ankel til knæhøjde. Med den skridsikre manchet sikrer Ortorex, at din strømpe ikke glider af.

Reducer belastningen

Vores anordning giver dig mulighed for at tage dine strømper på uden at belaste ryg, knæ og hofter, når du bøjer eller bøjer din krop.

Nem at bruge

Ortorex strømpehjælperen skal kun bruges i tre enkle trin. Skub sokken på hjælpemidlet, sæt foden i, og træk op i håndtagene. Processen tager ikke meget tid. Du behøver heller ikke at rette på knækkede sokker - de passer perfekt på foden fra starten.

Bærbar

Med sin lette og kompakte konstruktion er vores strømpehjælper let at have med overalt.

Bedømmelse og anmeldelser

4.80
Baseret på 10 anmeldelser
(8)
(2)
(0)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
L***a
Danmark

Ekstremt let at bruge! Alle kan gøre det. Det er en livsforvandler, når du enten er ved at komme dig efter en ledudskiftningsoperation eller i enhver anden situation, hvor du ikke kan bøje dig forover for at tage dine egne sokker på. Fantastisk køb!

S*m
Danmark

Dette produkt er fantastisk til folk med knæproblemer. Jeg købte det, fordi jeg har svært ved at tage mine sokker på på grund af hofte- og knæsmerter. Det har virkelig gjort livet lettere. Jeg takker.

L**s
Danmark

Den er så meget bedre end dem af hård plast. Jeg var ikke sikker på, om den ville fungere med mine lave sokker, men det gør den. Jeg er så glad for købet!

D***l
Danmark

Hvis du har et problem med ikke at kunne bøje dig til den ene side eller ned for at tage dine strømper på, er dette en stor hjælp. Jeg er positivt overrasket over den. Stropperne er lange nok, og hjælpemidlet er nemt at bruge

J**n
Danmark

Det har gjort mit liv så meget lettere, og jeg bruger det hver dag. Det føles fantastisk at kunne gå med sokker. Ville købe igen!

R**k
Danmark

Denne strømpehjælper er nem at bruge, den fungerer perfekt, og jeg har kun positive ting at sige om den! Jeg skulle have købt den for flere måneder siden.

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.