Salget slutter 25 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Kabelstyring Ryddelig Kasse Ledningsorganisator
4.75(16)
Farve:Sort
Størrelse:M

Husk at tjekke størrelsen i vores:

Størrelsesskema
kr.
328
kr.
656
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
328
kr.
656
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Sig farvel til ledningsrod

Ortorex Cable Organizer er den perfekte løsning til sammenfiltrede ledninger. Denne kompakte opbevaringsboks vil gøre dit hjem til et sted uden rod.

Forbedret sikkerhed

Vores wire organiser er ideel til situationer, hvor der er nysgerrige børn og kæledyr i nærheden. Den hjælper med at skabe et mere sikkert miljø for dem.

Ryddeligt look

Den holder alle dine kabler skjult og gør dit opholds- eller arbejdsområde pænt og ordentligt.

Kabelbeskyttelse

Denne opbevaringsboks forhindrer, at ledninger bliver trådt på eller tygget på. Det kan i høj grad forlænge deres levetid.

Størrelsesguide

SIZE LENGTH WIDTH HEIGHT
cm inch cm inch cm inch
S 23.5 9.25 11.5 4.53 12.3 4.84
M 32 12.59 13.5 5.31 13 5.12
L 40.5 15.94 15.7 6.18 13.7 5.39

Bedømmelse og anmeldelser

4.75
Baseret på 16 anmeldelser
(13)
(2)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
B***d
Danmark

Jeg kan godt lide, at den er perfekt til at skjule ledninger. Og stilen er sød med træet og det hvide. Det ser godt ud på mit natbord!

M***s
Danmark

Jeg er altid træt af ledninger på gulvet, der støver og ser rodet ud. Fik denne æske, og den ser så flot ud! Den er stor nok til at rumme dine lange strømledninger og store strømforsyninger.

J****n
Danmark

Denne kabelstyringsboks fungerer efter hensigten. Boksdelen er af plast og let. Den sidder godt fast på vores bordplade, når du lægger en strømskinne og kabler i den.

M***m
Danmark

Elsker, hvor æstetisk tiltalende den er! Den sorte finish og trælåget giver den et virkelig stilfuldt look. Og jeg elsker, at den er lavet af holdbart ABS-materiale. Og det kompakte design gør det nemt at gemme den væk overalt.

T****n
Danmark

Den tjener sit formål. Designet er smukt. Den er nem at rengøre. Den er også let, men materialet er af god kvalitet.

S****y
Danmark

Denne power box rummer ikke kun din power strip, den skjuler også dine lange kabler, så de ikke kan ses inde i boksen. Den er rummelig nok til at rumme alt og ser æstetisk tiltalende ud. Jeg har truffet det rigtige valg ved at bruge mine penge på den.

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.