Salget slutter 25 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Køkkenhane Filter Vandrenser
4.71(7)
kr.
385
kr.
578
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
385
kr.
578
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Renere vand - sundere dig

Ortorex-hanefilteret sikrer sikkert, lugtfrit vand til madlavning og drikke. Dets evne til at modstå høje temperaturer og dets genanvendelighed garanterer en lang levetid. Denne enhed er et skridt i retning af en sundere familie og et gladere hjem.

Fjernelse af urenheder

Vores køkkenfilter fjerner skadelige stoffer som tungmetaller, bakterier og klor. Det resulterer i sikrere vand til dig og din familie.

Forbedret smag

Når vandet bliver renere og lugtfrit, vil du sandsynligvis drikke mere. Ortorex-renseren hjælper dig med at skabe bedre drikkevaner.

Enkel installation

De letforståelige instruktioner gør installationen hurtig og problemfri, så du sparer tid og kræfter.

Bedømmelse og anmeldelser

4.71
Baseret på 7 anmeldelser
(5)
(2)
(0)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
K**a
Danmark

Vandet er meget hårdt i mit nye hus, så jeg havde brug for en kilde til rent vand. Installationen tog mindre end 5 minutter. Den virker robust og godt bygget og burde holde i noget tid. Jeg kan helt sikkert mærke forskel på vandkvaliteten, det smager bedre, og min hud har det bedre. Jeg vil varmt anbefale dette filter.

J****a
Danmark

Det ser ud til at være et godt produkt, og det var nemt at installere. Jeg elsker, at det er monteret på vandhanen, meget nemmere og billigere end en separat filterhane. Fantastisk kvalitet!

C***e
Danmark

Jeg elsker smagen af mit vand nu. Jeg køber ikke længere litervis af vand til at bære hjem! Meget mere praktisk og omkostningseffektivt, kan varmt anbefale dette!

R**k
Danmark

Jeg har lige fået dette filter, og det tog mig 2 minutter at installere det. Prøvede vandet med det samme, og det smager ret godt! Det har også et fint tryk for det filtrerede vand.

T***a
Danmark

Dette filter er fantastisk! Det holder i lang tid og filtrerer en masse ud af vores grimme vand! Det ændrede vores liv i vores nye hus.

W****y
Danmark

Dette filter var nemt at installere, og jeg kan godt lide, hvordan man kan skifte frem og tilbage mellem filtreret og ikke-filtreret. Hvis du overvejer at købe det, så gør det.

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.