Salget slutter 21 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Bomuldsfilterpinde til Luftfugter Luftrenser
4.75(16)
kr.
105
kr.
210
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
105
kr.
210
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Du behøver ikke længere bekymre dig om filterpinde, der skal udskiftes, men kan nyde en bedre brug af luftfugteren og skabe en sund atmosfære!

Det anbefales at udskifte filterpindene efter 3-4 måneders brug af luftbefugteren i henhold til brugen og vandkvaliteten. Hold udskiftningsfrekvensen rimeligt og regelmæssigt for at gøre sprayen mere klar, så du kan nyde en dejlig atmosfære og bringe dig i godt humør.

Filterpindene er lavet af kvalitetsbomuldsmateriale, som kommer med god vandabsorption, så du kan suge i vand uden at bekymre dig om deformation og pilling. Hver bomuldsfilterpind måler ca. 8mm/ 0.31 tommer (diameter), 98mm/ 3.86 tommer (længde). Den kan også frit skæres til den længde, du har brug for, så den nemt kan bruges i USB-befugtere af forskellig størrelse og højde. Du modtager i alt 10 stk. befugterudskiftnings bomuldspinde i alt, hvilket er en tilstrækkelig mængde til udskiftning.

For at se en bedre ydeevne skal du sørge for, at bomuldsfilterpinden er helt gennemvædet, før du sætter den i luftfugteren og tænder den. Det anbefales også at bruge vandhanevand og ikke dryppe i æteriske olier for at blive gennemvædet. Luftfugterpindene er enkle at fjerne og installere på luftfugtere, afslut processen på få sekunder:

 

Bedømmelse og anmeldelser

4.75
Baseret på 16 anmeldelser
(13)
(2)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
C****e
Danmark

Det er præcis, hvad jeg ønskede. Perfekte filtre! Gør deres arbejde godt. Jeg vil købe flere, når jeg løber tør for disse.

K***e
Danmark

Filterpinde af god kvalitet til min personlige luftfugter! Jeg vil med glæde købe fra Ortorex igen!

A****y
Danmark

Jeg kunne ikke finde nogen befugterpinde, der passer specifikt til min gamle luftfugter. Så jeg købte disse, målte en af dem i forhold til en gammel pind, jeg havde, og klippede den til i størrelse. Jeg lagde den nye pind i blød i vand i ca. fem til ti minutter, og nu fungerer den perfekt. Tak skal du have.

B*****n
Danmark

Gode filtre, der virker præcis som det var meningen. Jeg anbefaler at skifte filteret en gang om ugen, da det er mindre.

O***a
Danmark

Der er ikke noget at klage over, de er gode små filtre til min lille luftfugter. Jeg vil købe flere fra denne hjemmeside.

L****e
Danmark

Jeg er helt vild med filtrene til mine små enheder!! De kan nemt tilpasses til de forskellige enheder jeg har og har en god pris!! Jeg vil helt sikkert købe herfra igen og oplagre!!

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.