Salget slutter 25 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Bordstøvsuger Mini Støvfejer
4.83(12)
kr.
295
kr.
590
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
295
kr.
590
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Dit skrivebord er rent på få sekunder

With the Ortorex desktop vacuum, your workspace will be spotless. It efficiently tackles crumbs and dust, making your desk neat and tidy. Its minimalistic design will add a touch of style to your room.

Kompakt størrelse

Vores skrivebordsstøvsuger er nem at tage med og fylder ikke meget.

Enkel betjening

Tryk blot på tænd/sluk-knappen, og bevæg denne minisuger med én hånd. Der kræves ingen installation eller samling.

USB-opladning

Denne støvsuger kan bruges overalt, da du ikke behøver at sætte den i stikkontakten.

Bedømmelse og anmeldelser

4.83
Baseret på 12 anmeldelser
(10)
(2)
(0)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
E****r
Danmark

Meget tilfreds med ydeevnen. Den er ikke meget større end min hånd, så den kan nemt ligge i min skrivebordsskuffe. Kraftig nok til at holde mit skrivebord krummefrit.

N****e
Danmark

Lille størrelse, men virker ret kraftfuld. Jeg kan godt lide at have orden i tingene, og denne støvsuger giver mig mulighed for at gøre det hurtigt uden at skabe en masse støj. Den er let, bærbar og så praktisk til hverdagsbrug.

A***e
Danmark

Denne genstand hjalp mig med at fjerne en masse havregryn og støv fra mit skrivebord. Jeg brugte den også til at gøre rent omkring bordbenene og på min bogreol. Passer i min hånd, og jeg kan køre den rundt på alle flade overflader.

B****y
Danmark

Jeg kan virkelig godt lide konceptet med denne. Den er støjsvag, men fjerner alligevel effektivt små partikler fra mit skrivebord og mine hylder. Kan varmt anbefales.

D***n
Danmark

Fantastisk produkt! Den opsamler effektivt støv og krummer, og størrelsen er perfekt til skuffen. Dette er langt det bedste på markedet!

H***y
Danmark

Dette var et godt køb! Sugestyrken er imponerende, og den er superlet. Nu er det en leg at holde mit skrivebord ryddeligt.

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.