Salget slutter 21 Jul 50% RABAT + Gratis forsendelse

Tabletstativ iPad-Pudeholder
4.81(16)
Farve:Blå
kr.
220
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
220
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Er du træt af at holde din telefon eller tablet op? Så er vores bløde tablet- og iPad-pudeholder designet specielt til dig!

Ved hjælp af tablet- og iPad-pudeholderen er den mest behagelige måde at binge-watche dine yndlings tv-shows, shoppe efter de bedste tilbud og videochatte med venner eller familie fra din seng, sofa, lænestol eller bil. Du kan også bruge den på bordet til at vise opskrifter, hjælpe dine børn med at øve sig på musik eller lave deres lektier, og du kan endda holde dem glade og beskæftigede på vejen.

Tri-ledge-designet giver dig tre perfekte betragtningsvinkler, uanset om du ligger ned, sidder op eller står. Du kan opleve håndfri skærmtid uden justeringsproblemer.

Tabletholderen er fremstillet af et innovativt, polstret skum, der er ultralet og superblødt, så den hviler behageligt i dit skød. Den er robust nok til, at du kan stryge, tørre eller skrive med præcision og hastighed, og det skridsikre stof og det innovativt design af afsats, der sikkert holder alle dine enheder.

Den er designet til at holde tablets, iPads, e-bogslæsere, smartphones, magasiner og bøger.

Dette tabletstativ har en lille lomme på siden og en ekstra lomme bagpå, så du nemt kan opbevare tilbehør som hovedtelefoner, opladningskabel, styluspen, briller og meget mere. Pudeholderen er lavet af holdbart og skridsikkert linned og bomuld. Desuden er betrækket aftageligt og kan helt vaskes i maskine. Sjove farver at vælge imellem - fantastisk til børn og teenagere. Størrelsen på pude skødestativet er 28*20,5*21cm. Du skal blot placere dine enheder på holderen, sætte holderen på dit skød, skrivebord, seng, sofa, stol eller endda i bilen for komfortabelt at læse eller se dine yndlingsserier og YouTube-kanaler uden irriterende belastning af nakke og hænder. Den er perfekt til at holde alle organiseret og forberedt til virtuelle møder eller læring!

✔️ MULTIFUNKTIONEL — Er kompatibel med de fleste tablets, e-læsere, smartphones og læsematerialer, herunder iPad mini, air, pro, iPad 1 - 4; Samsung Galaxy tablets, Kindle, HTC, LG, Nokia Lumia, OnePlus, Dragon Touch & Google Nexus, børnetabletter, bøger, magasiner, lærebøger.

✔️ 3 BETRAGTNINGSVINKLER — Giver 3 forskellige betragtningsvinkler til at holde din tablet eller bog i den bedste vinkel. 

✔️ ROBUST & LET — Lavet af ultra holdbart, letvægtsskum og skridsikkert stof for en robust stand af dine enheder.

✔️ REJSEVENLIG — Det praktiske bærehåndtag gør dette stativ til en rejseessentiel, så du kan læse bøger eller se serier på farten.

Bedømmelse og anmeldelser

4.81
Baseret på 16 anmeldelser
(14)
(1)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
M***o
Danmark

Fremragende! Barnet er glad som en hest! Praktisk, høj kvalitet!!! Anbefale!!!

L***n
Danmark

den mest komfortable ting nogensinde. kom på ingen tid jeg er ekstremt ekstremt tilfreds

D***G
Danmark

Godt produkt, skum med god tæthed, ingen problemer med at støtte den digitale tablet.

H***h
Danmark

Perfekt vare!

N***z
Danmark

Der er forskellige vinkler, du kan bruge til at se, hvad der er på din iPad eller tablet. Super cool! Elsker det!

M***z
Danmark

Hurtig forsendelse, godt pakket ind

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.