Salget slutter 25 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Automatisk Sensor Flydende Sæbedispenser
4.69(16)
Denne vare er nu udsolgt og ikke tilgængelig

Send mig en e-mail, når den er tilgængelig

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
49
kr.
99
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Ikke flere beskidte hænder, der rører sæbeflasken. Gør din håndvask hurtig og infektionsfri med den automatiske væskedispenser!

Den Automatiske Væskedispenser er en berøringsfri betjeningsanordning, der hjælper dig med effektivt at undgå bakterier og krydssmitte uden at have fysisk kontakt med en dispenser. Indbygget højfølsom og pålidelig infrarød sensor gør dispenseren fuldautomatisk. Du skal blot placere din hånd under sensoren for at starte sæbe- eller desinfektionsmiddeldispensering med præcis og ensartet væskestrøm. Når dine hænder er væk fra sensoren, stopper dispensationen automatisk.

Den automatiske væskedispenser er velegnet til en række væsker: lotion, sæbe, gel-hånddesinfektionsmiddel osv. Den kan placeres i køkkenet, badeværelset, kontorbygningen, hospitalet, skolen, banken og andre offentlige steder. Enheden hjælper forældrene med at motivere børnenes håndvask og beskytte dem mod krydssmitte. Hvis du ønsker at opmuntre alle i husstanden til at have god hygiejne, gør denne automatiske væskedispenser håndvask meget lettere, samtidig med at den giver en automatisk og hygiejnisk måde at dispensere på. Du behøver ikke at bekymre dig om bakterier, når du laver mad i køkkenet, eller om for mange flasker til at smide ud. Infrarød sensor forlænger batteriets levetid for dine sæbedispensere, og du vil spare en masse sæbe i fremtiden.

Den automatiske væskedispenser er nem at installere og sikker at bruge. Den kan monteres på en væg for at få mest muligt ud af rummets plads. Dispenseren har en 700 ml genopfyldelig kapacitet med gennemsigtig væskebeholder, så du nemt kan se, hvor meget væske der er i den. Desuden er det virkelig nemt at genopfylde uden at lave rod, og dispenserens låg kan låses for at give en mere sikker oplevelse. Den drives af 4 AA-batterier, der kan bruges i op til 6 måneder, og understøtter mikro-USB-opladning, hvis du ikke ønsker at udskifte batterierne. Udstyret med LED-indikatorlys for at gøre det mere praktisk at bruge om natten.

✔️ PRAKTISK & HYGIEJNISK Du skal blot lægge din hånd under sensoren for at starte den automatiske dispenser, du kan effektivt undgå krydssmitte uden at røre ved den automatiske dispenser.

✔️ HØJ KVALITET & HOLDBART MATERIALE Fremstillet af sikker og holdbar teknisk plast, der er tilpasset miljøbeskyttelsesprioriteterne.

✔️ MULTIFUNKTIONEL Kan anvendes til alle former for væske, såsom håndsæbe, hånddesinfektionsmiddel, kropsvaskvæske, shampoo, opvaskesæbe osv.

Bedømmelse og anmeldelser

4.69
Baseret på 16 anmeldelser
(11)
(5)
(0)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
M***a
Danmark

Denne dispenser er nem at installere, og den fungerer perfekt. Anbefales varmt!

B***z
Danmark

Den er fantastisk jeg elsker den den registrerer det sekund du sætter din hånd tæt på dispenseren. Jeg er meget tilfreds med denne og har større kapacitet så jeg ikke behøver at fylde den op ofte. Meget nem at installere jeg kunne gøre det selv. Meget tilfreds med dette produkt!

R***r
Danmark

Sæbedispenseren er livsforandrende. Normalt ville man ikke tænke på at have en derhjemme, selvom man bruger den overalt hver dag udenfor. Denne mini-dispenser er nem at fylde og installere (jeg klistrede den på væggen). Den ser godt ud og fungerer så godt for mig.

V***k
Danmark

Virker fantastisk. Bedste penge nogensinde brugt!

R***y
Danmark

Dette er helt sikkert et must-have derhjemme. Jeg kan ikke lide at røre sæbeflaskerne med snavsede hænder, så dette kommer helt sikkert til nytte. Plus det er holder mig fra konstant at rengøre vasken efter de små er færdige med at vaske hænder. Elsker dette!

F***o
Danmark

Sætter denne i mit badeværelse. Især i denne pandemi en automatisk sæbedispenser fungerede bare så godt.

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.