Salget slutter 26 May 50% RABAT + Gratis forsendelse

Silikone Ørevoksrenser
4.69(16)
kr.
105
kr.
210
Tilføj til kurv
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Rens dine ører sikkert og komfortabelt med Ortorex ørevoksrens!

For meget voks i dine ører kan give ubehag, forringe hørelsen og endda føre til infektioner. Da øregangen er skrøbelig, skal man være yderst forsigtig, når man renser og fjerner voks. Du kan trygt bruge ørevoksfjerneren til dine børn, da den garanterer sikkerhed, og du behøver ikke at bekymre dig om at skade deres ører.

Dine ører har en selvrensende evne til at udskille voks, som kan hærde og blive svært at rengøre. Denne renser vil fungere som det perfekte rengøringsværktøj til at hjælpe dig med at fjerne voks fra den fjerneste del af øret uden at påføre smerte. Brug af denne ørevoksrens er det største skridt til renere og sundere ører.

I modsætning til alternative metoder til rensning af øret er den designet til at fjerne ørevoks og samtidig reducere risikoen for at skade trommehinden eller forringe hørelsen. Dette værktøjs hemmelighed er det bløde, spiralformede hoved, der er designet til at gå den perfekte afstand i øret og derefter med et enkelt drej griber fat i voks og fjerner det sikkert.

VIGTIGSTE FORDELE:

✔️ INNOVATIVT UDFORMNING — Den giver dig mulighed for at opløse og fjerne overskydende voks, som er svært at nå med en standard vatpind. I modsætning til vatpinde, som kan skubbe voksen yderligere indad, er den ene side af renseren en minibørste til at rense dine ører, og den anden side af spidsen er en skovl til at opsamle overskydende voks.

✔️ SPIRALRILLET HOVED — Det bløde, spiralrillede hoved er designet til at gå den perfekte afstand i dit øre uden at gøre ondt i det.

✔️ NEM AT BRUGE — Du skal blot placere den spiralrillede spids i dit øre, dreje den og fjerne ørevoks.

✔️ SMERTEFRI — I modsætning til vatpinde, der kan gå for langt, er det bløde og fleksible silikonehoved designet til at fjerne overskydende voks sikkert og behageligt.

✔️ BÆRBAR — Du kan lægge den i din håndtaske og bruge den overalt.

✔️ SIKKER — Sikker at bruge for alle medlemmer af din familie, selv for børn.

 

Pakken indeholder: 1 x Silikone Ørevoksrenser (med 16 aftagelige hoveder)

BEMÆRK: For at bevare en ren og sund øregang foreslår vi, at du bruger ørevoksrenseren en eller to gange om ugen.

Bedømmelse og anmeldelser

4.69
Baseret på 16 anmeldelser
(12)
(3)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
J***t
Danmark

Jeg kan godt lide, at den var nem at bruge og blød. Gjorde ikke ondt i mit øre, men rensede det ikke på 100%

D**o
Danmark

Rengøringsmidlet tjener sit formål som beskrevet. Spiralhovedet er blødt og sikkert. Det har den rigtige form og tykkelse til at kunne bruges let i ørerne uden at beskadige trommehinderne.

M***h
Danmark

Jeg er vild med alt ved denne ørerenser. Den gjorde det så nemt at rense ørevoks ud af mine ører. Det er meget praktisk for mig og min familie.

T***r
Danmark

Ørevoksfjerneren er lidt vanskelig at sætte ind i børns ører, men ikke umulig. Den fjernede en rimelig mængde fra mit barns ører.

M***c
Danmark

den kom meget hurtigt. den er for lille til mig, men måske er den ok til børn.

E***a
Danmark

Parfait

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
105
kr.
210

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.