Salget slutter 27 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Smart Visuelt Værktøj Til Fjernelse Af Ørevoks
4.55(11)
kr.
215
kr.
323
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
215
kr.
323
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Overvåg og vedligehold dine ørers sundhed!

Ortorex-øreværktøjet gør det muligt at kontrollere trommehindens og øregangenes tilstand. Det giver en dybderensning på en smertefri og sikker måde. Dette bidrager til gengæld til at bevare en god hørelse og afhjælpe irritation og andre øreproblemer.

Korrekt hørelse

En ubehandlet ophobning af ørevoks kan føre til nedsat hørelse. Mens vores apparat frigør øregangen, hjælper det med at fremme et optimalt høreniveau.

Effektive visuelle billeder

Ortorex smart-værktøjet anvender et HD-kamera med antidug, der oversætter billedet på din telefon. Det kan forstørre op til 20x for at give krystalklare optagelser af din øregang.

Fjernelse af cerumen

Vores apparat bruger en superslank linse, der hurtigt og komfortabelt kan nå dybt ind i øregangen op til trommehinden. I modsætning til vatpinde skubber den ikke voksen fremad, men fjerner den forsigtigt med skeespidsen. Som følge heraf lindrer vores redskab ringen og kløe forårsaget af cerumenblokering.

Sikker at bruge

De justerbare beskyttelsesørepropper er små og fleksible, hvilket forhindrer utilsigtet skade på den sarte øregang.

Brugervenlig

Du skal blot downloade appen, forbinde den til telefonen via WiFi og starte proceduren.

Alsidig anvendelighed

Vores værktøj kan også bruges til din næse, mund, hals og andre kropsdele. Desuden er det velegnet til voksne, børn og kæledyr.

Flere grunde til at elske vores værktøj

Bærbar

USB Strømforsyning

Letvægt

Familieorienteret

Bedømmelse og anmeldelser

4.55
Baseret på 11 anmeldelser
(7)
(3)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
C**a
Danmark

Dette giver dig mulighed for nemt at fjerne ørevoksansamlinger fra øregangen. Den er meget nem at bruge og forbindes til din telefon via wifi og en app. Fantastisk pris og et must have, hvis du vil sikre dig, at dine ører forbliver rene og klare.

J***e
Danmark

Jeg har altid produceret overskydende ørevoks og har været på klinikken så mange gange, når mine ører blev tilstoppet på grund af det. Dette værktøj tog mig ca. 5 minutter at få renset mine ører! Bare tag dig god tid og vær forsigtig! Jeg gik ikke for langt ind i mine ører, fordi jeg bliver bange, men det virkede så godt!

N***a
Danmark

Denne enhed er fantastisk! Mine ører har aldrig været så rene! Sikker brug, godt kamera, let at sætte op! Du vil ikke blive skuffet!!

P****a
Danmark

Omg jeg kan ikke beskrive den lettelse efter at have fået en kæmpe ørevoksblokering ud af begge øregange. Tog lidt at vænne sig til for orientering og bevægelse, men denne ting er utrolig!

B*n
Danmark

Jeg fik denne til at tjekke min øreinfektion, som jeg fik, og det hjalp virkelig til at se, hvad der foregik. Grundlæggende instruktioner at følge, så du ikke beskadiger dit øre. Du kan også bruge den til at tjekke dine mandler, hvilket også er fantastisk.

M**e
Danmark

Mit øre er tilstoppet og runger. Købte dette værktøj for at se, hvad der er inde i mit øre, det virker så nemt. Kan tydeligt se hele vejen rundt på indersiden af mit øre. Jeg så, hvad jeg troede kunne være voks og sendte skærmen til en ørelæge. Fantastisk apparat!

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.