Salget slutter 21 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Sammenklappelig opbevaringsboks, der kan stables
4.85(13)
kr.
325
kr.
650
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
325
kr.
650
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

En fremragende løsning til et mere ryddeligt hjem

Sig farvel til rod med Ortorex opbevaringsboksen. Den kan rumme mange ting, så du sparer plads i dit klædeskab. Du kan folde den fladt sammen, så den er nem at transportere.

Let at montere

Du har ikke brug for værktøj eller ekstra hjælp til at sætte vores opbevaringskasse op. Bare fold den ud, og den er klar til brug.

Stilfuldt udseende

Det minimalistiske design passer perfekt ind i indretningen og tilføjer et strejf af elegance.

Praktisk formgivning

Lågerne på denne boks er lavet af gennemsigtigt materiale. Du behøver ikke at åbne den for at finde det, du skal bruge. Spar tid på at lede efter dine ting!

Bedømmelse og anmeldelser

4.85
Baseret på 13 anmeldelser
(11)
(2)
(0)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
F***r
Danmark

Genial til at opbevare ting ude af syne, men alligevel tilgængelige. Det gennemsigtige låg giver dig mulighed for at se, hvad der er indeni. De er store nok til at rumme meget, men ikke så massive, at de optager for meget plads. Kan varmt anbefales!

A***n
Danmark

Disse opbevaringskasser er fantastiske! De er lette, men alligevel holdbare. Jeg kan absolut anbefale dem til alle, der har brug for ekstra opbevaring!

W***l
Danmark

Jeg elsker disse opbevaringskasser! De er overraskende robuste og rummelige. Jeg vil anbefale disse opbevaringsbokse til alle.

M****o
Danmark

Jeg elsker disse opbevaringskasser! De kan foldes sammen, når du ikke bruger dem, og stables oven på hinanden, når du bruger dem. Det er en stor pladsbesparelse, og det hjælper bestemt med at rydde op i mit skab.

I***e
Danmark

Jeg er forelsket i kvaliteten og alsidigheden. Perfekt til opbevaring af mine hobbyartikler. Planlægger at købe et par stykker mere til de forskellige rum i mit hus!

D***k
Danmark

Hjulene på denne er virkelig seje. Jeg kan komme i tanke om et dusin steder, hvor jeg kunne bruge noget som dette! Jeg vil helt sikkert købe denne boks igen

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.