Fodstøttepude

kr.280

Tilbud

Fodstøttepude

kr.280

Beskrivelse

Aflast din ryg, dine fødder og ben med ORTOREX™ fodstøttepuden!

ORTOREX™ fodstøttepuden giver en fast støtte til dine fødder og hjælper med at opretholde en oprejst siddestilling for en bedre kropsholdning. Hyndens ergonomiske design hjælper med at fordele vægten jævnt for at reducere ømhed og træthed i ryg, fødder, ben og knæ og samtidig forbedre cirkulationen. Den rette støtte fra denne fodstøtte til dine ben vil få dig til at føle dig mere komfortabel, når du sidder på en stol i enhver højde, mens du spiser eller arbejder.

Vores pude er lavet af omhyggeligt udviklet skum, der er åndbart, blødt og fast nok til bedre støtte, så du kan være helt afslappet. Den er formet som en sky for effektiv fiksering. Derudover har denne polstrede fodstøtte et bærehåndtag på siden for din bærbare bekvemmelighed. Lynlåsdesignet gør den aftagelig og helt maskinvaskbar.

Højelastisk svampedesign med høj elasticitet er humaniseret og ikke let at deformere. Den har en god massagefunktion og lang levetid. Vend fodstøtten med den buede side nedad, og den vil vugge for at gøre dig sjov og afslappet. ORTOREX™ fodstøttepuden er ideel til folk, der tilbringer deres dag ved et skrivebord i timevis. Den er bredt egnet til kontoret, hjemmet, sengen, bilen og så videre.

VIGTIGSTE FORDELE:

✔️LINDRER SMERTER — ORTOREX™-fodstøtten lindrer ømhed og hævelse forårsaget af en vedvarende og statisk stilling. Desuden forebygger den fodsmerter.

✔️ØGER CIRKULATIONEN — Pudens ergonomiske design hæver benene, hvilket forbedrer blodcirkulationen og muskeltonus. Det hjælper med at forebygge blodpropper og hævelse.

✔️MINIMERER TRÆTHED — Vores fodstøtte er beregnet til at støtte og hæve fødderne for at minimere træthed fra lang tids siddende arbejde.

✔️FORBEDRER SIDDESTILLINGEN — Brug af en fodstøtte hjælper med at stabilisere dine nedre ekstremiteter i en mere symmetrisk tilpasning og reducerer dermed de posturale underskud, der skyldes asymmetrisk siddestilling.

✔️PRAKTISK AT BÆRE — Letvægts og bærbart design med sidegreb gør det muligt at yde ergonomisk støtte, uanset hvor du går hen. Du kan bruge denne fodstøtte ikke kun i huset eller på kontoret, men også andre steder som f.eks. i bilen eller endda i flyet.

✔️FUNKTIONER SKRIDSIKKERT UDFORMNING — Den skridsikre overflade forhindrer effektivt problemet med at glide.

4.75
16 Anmeldelser Skrive en Anmeldelse
95%
af respondenterne ville anbefale dette til en ven

Ratings Distribution

Reviewed by 16 customers
Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 1. W****e (verificeret køber)

  Danmark

  Godt og nyttigt produkt. Denne fodstøtte er blød og behagelig. Meget mere lettere for mine fødder end de hårde plastikdimser. Hjælper meget! Tak

 2. S****a (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg elsker denne pude. Super behagelig til at hvile fødderne, blødt skum og et grippy cover. Det er præcis, hvad jeg havde brug for under mit skrivebord derhjemme. Høj kvalitet. Anbefaler!

 3. E******a (verificeret køber)

  Danmark

  Det er lige den rigtige højde og længde til at tage noget pres fra min ryg og ben, når jeg sidder i lange perioder. Det ser ud til at hjælpe cirkulationen i mine ben. Den er nem at tage med på farten på rejser, mellem hjemmekontor og virksomhedskontor osv. Jeg anbefaler dette produkt.

 4. Y*****r (verificeret køber)

  Danmark

  Puden er præcis som beskrevet. Fungerer efter hensigten.

 5. P***e (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg købte denne til min bedstemor. Hun elsker det, hun siger, at det hjalp hendes ben til at hele og hjalp hendes blodgennemstrømning bedre. God service, tak.

 6. D****d (verificeret køber)

  Danmark

  Dette produkt er fremragende. Det føles SÅ blødt og behageligt, men alligevel fast nok til at støtte fødderne. Jeg vil anbefale.

 7. T****e (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg har brugt det i et stykke tid nu. Hvad skal jeg sige… Min ryg er mindre smertefuld nu, så den virker virkelig, og som følge heraf er min arbejdseffektivitet blevet meget bedre! En meget nyttig ting til kontoret. Ingen klager.

 8. O****l (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg har brugt puder til at hjælpe med min cirkulation og besluttede mig endelig for at købe en fodstøtte. Den BEDSTE beslutning nogensinde! Det er super behageligt og hjælper mine hævede ben meget. Tak!

 9. K***a (verificeret køber)

  Danmark

  Meget komfortabel, perfekt til arbejde hjemmefra. Kom hurtigt, jeg anbefaler.

 10. K****w (verificeret køber)

  Danmark

  Jeg ledte efter en fodstøttepude til under mit skrivebord derhjemme, da jeg havde problemer med mine fødder, der blev oppustede af at sidde hele dagen. Denne pude er bare perfekt! Den har den rigtige vinkel, og den er meget behagelig. Den hjælper mig helt sikkert meget med mit problem. Fantastisk produkt og nul klager!