Salget slutter 27 Jun 50% RABAT + Gratis forsendelse

Fodstøttepude
4.75(16)
kr.
280
kr.
560
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
280
kr.
560
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Aflast din ryg, dine fødder og ben med ORTOREX™ fodstøttepuden!

ORTOREX™ fodstøttepuden giver en fast støtte til dine fødder og hjælper med at opretholde en oprejst siddestilling for en bedre kropsholdning. Hyndens ergonomiske design hjælper med at fordele vægten jævnt for at reducere ømhed og træthed i ryg, fødder, ben og knæ og samtidig forbedre cirkulationen. Den rette støtte fra denne fodstøtte til dine ben vil få dig til at føle dig mere komfortabel, når du sidder på en stol i enhver højde, mens du spiser eller arbejder.

Vores pude er lavet af omhyggeligt udviklet skum, der er åndbart, blødt og fast nok til bedre støtte, så du kan være helt afslappet. Den er formet som en sky for effektiv fiksering. Derudover har denne polstrede fodstøtte et bærehåndtag på siden for din bærbare bekvemmelighed. Lynlåsdesignet gør den aftagelig og helt maskinvaskbar.

Højelastisk svampedesign med høj elasticitet er humaniseret og ikke let at deformere. Den har en god massagefunktion og lang levetid. Vend fodstøtten med den buede side nedad, og den vil vugge for at gøre dig sjov og afslappet. ORTOREX™ fodstøttepuden er ideel til folk, der tilbringer deres dag ved et skrivebord i timevis. Den er bredt egnet til kontoret, hjemmet, sengen, bilen og så videre.

VIGTIGSTE FORDELE:

✔️LINDRER SMERTER — ORTOREX™-fodstøtten lindrer ømhed og hævelse forårsaget af en vedvarende og statisk stilling. Desuden forebygger den fodsmerter.

✔️ØGER CIRKULATIONEN — Pudens ergonomiske design hæver benene, hvilket forbedrer blodcirkulationen og muskeltonus. Det hjælper med at forebygge blodpropper og hævelse.

✔️MINIMERER TRÆTHED — Vores fodstøtte er beregnet til at støtte og hæve fødderne for at minimere træthed fra lang tids siddende arbejde.

✔️FORBEDRER SIDDESTILLINGEN — Brug af en fodstøtte hjælper med at stabilisere dine nedre ekstremiteter i en mere symmetrisk tilpasning og reducerer dermed de posturale underskud, der skyldes asymmetrisk siddestilling.

✔️PRAKTISK AT BÆRE — Letvægts og bærbart design med sidegreb gør det muligt at yde ergonomisk støtte, uanset hvor du går hen. Du kan bruge denne fodstøtte ikke kun i huset eller på kontoret, men også andre steder som f.eks. i bilen eller endda i flyet.

✔️FUNKTIONER SKRIDSIKKERT UDFORMNING — Den skridsikre overflade forhindrer effektivt problemet med at glide.

Bedømmelse og anmeldelser

4.75
Baseret på 16 anmeldelser
(13)
(2)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
S****y
Danmark

Denne pude støtter mine fødder perfekt. Den er blød at røre ved, men giver alligevel en fast støtte, og den er absolut en god værdi for pengene! Ville helt sikkert anbefale!

J*****d
Danmark

Denne fodstøtte fungerede godt for mig! Perfekt højde og perfekt materiale. Den er meget letvægt, men bliver siddende på gulvet. Jeg elsker det meget!

Y****r
Danmark

Jeg elsker dette produkt, det hjælper helt sikkert! Super behageligt og blødt!

A****d
Danmark

Fik denne til min mor, hun tog den med på sit kontor. Bruger den hver dag. Hun elsker denne pude!

L****a
Danmark

Jeg har både restless leg syndrome og rygsmerter. Mine fødder har aldrig rørt jorden, når jeg sidder. Denne pude har gjort mit liv så meget bedre! Meget blød og praktisk. Hjælper med blodcirkulationen. Jeg er glad for, at jeg besluttede mig for at købe denne fodstøtte.

I****y
Danmark

Elsker denne fodstøtte! Jeg har den i bilen til vores langturer. Godt for mine fødder, samtidig med at det holder trykket fra min ryg. Kan varmt anbefales!!!

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.