Salget slutter 26 May 50% RABAT + Gratis forsendelse

Armlænsbetræk til Kontorstol Albuepude
4.69(13)
kr.
215
kr.
323
Tilføj til kurv
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Gør dine armlæn bløde for at lindre ømhed!

Ortorex-albuepuden støtter dine arme hele vejen til håndleddene, når du sidder i en kontorstol. Dette hjælper dem med at slappe af og minimerer det pres, der lægges på dem. Desuden har vores betræk en positiv effekt på korrektion af kropsholdning.

Effektiv komfort

Vores armlænsbetræk er designet til at løfte din arm, mens du sidder. Det giver dig mulighed for at opnå den optimale armstilling og guider dem til en afslappet støtte.

Smertelindring

Ortorex-albuepuden påvirker overkroppens positionering ved at støtte arme og albuer. Dette letter muskelspændinger, fjerner stress og hjælper til gengæld med at lindre nakke- og skuldersmerter.

Hukommelsesskum

Fyldet i vores pude er langsomt tilbagevendende memoryskum. Det fordeler kropsvægten jævnt og mister ikke sin form over tid.

Ergonomisk udformning

Den kurveformede form giver tre zoner til støtte for albue, arm og håndled.

Åndbart stof

Overtrækkets ruskindsmateriale tillader luftcirkulation for at forhindre sveddannelse.

Forbedring af produktiviteten

Ved at fjerne distraherende faktorer giver vores albuepuder dig mulighed for at fokusere på arbejdsopgaverne.

Flere grunde til at elske vores armlænsstøtte

Vaskbart Betræk

Blød

Lukning Af Krog Og Løkke

Skridsikker

Usynlig Lynlås

Specifikationer

Dimensioner:
9.84x3.94x2.76 inch
(25x10x7 cm)

Bedømmelse og anmeldelser

4.69
Baseret på 13 anmeldelser
(10)
(2)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
M****m
Danmark

Jeg er virkelig glad for de polstrede armlæn til min kontorstol! De er nemme at fastgøre på armen. Polstringen er så tyk og behagelig. Det hjælper virkelig mine arme og gør min budgetkontorstol meget mere komfortabel. Godt køb til prisen.

J***b
Danmark

Dette er de bedste kontorstol armpuder, jeg nogensinde har fundet. Jeg sætter pris på den ekstra bredde og højde, og betrækket er super blødt.

L*a
Danmark

Meget tykke og komfortable. De er nemme at installere. Jeg kan bruge dem i flere timer ad gangen, og det forbliver stadig blødt.

L**m
Danmark

Disse armlænspuder til stole er meget komfortable. De er tykke, men konturerede for at forhindre din arm i at glide. De fungerer bedst på en stol med flade armlæn, hvor velcrobøjlerne har en chance for at holde mest sikkert fast.

P***l
Danmark

Disse giver mere komfort, når du hviler dine albuer, mens du arbejder ved computeren. Super bløde at røre ved og er meget faste. De tog mine hårde plastik og ubehagelige armlæn og gjorde dem så behagelige og flotte.

J***d
Danmark

Fantastisk blød armlænspude, meget komfortabel og holdbar!

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
215
kr.
323

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.