Salget slutter 21 Jul 50% RABAT + Gratis forsendelse

Gel Bue Støtte Indlægssåler
4.75(12)
Farve:Beige
Størrelse:S

Husk at tjekke størrelsen i vores:

Størrelsesskema
kr.
182
Tilføj til kurv

Op Til 20% RABAT På Dit Første Køb

kr.
182
DeliveryGratis forsendelse på alle ordrer

Maksimer din komfort under dine gåture

Ortorex gel-indlægssålerne former sig efter dine fødder og giver den ideelle svangstøtte. Uanset om du vandrer eller løber ærinder, er de det perfekte valg.

Ergonomisk udformning

Vores ortopædiske indlægssåler fremmer en korrekt fodstilling. De hjælper med at fordele vægten jævnt over fødderne, så du ikke bliver overbelastet eller træt.

Gel-materiale

Ortorex-indlægssålerne giver overlegen støddæmpning. De absorberer stød effektivt og reducerer ubehag eller smerter i fødderne.

Selvklæbende bund

Disse gelesåler sidder godt fast og garanterer stabil støtte, når du går.

Størrelsesguide

TIL AT MÅLE DINE FØDDER TIL SKO:
1. Stå i bare fødder med hælen mod væggen.
2. Læg en lineal på gulvet parallelt med din fod med enden af linealen mod væggen.
3. Find længden fra væggen til enden af din længste tå.
SIZE US UK EU FOOT LENGTH
cm inch
S 4.5-8 3-6.5 35-40 22.2-25.2 8.74-9.92
L 8-11.5 7-10.5 41-45 25.6-28.6 10.08-11.26

Bedømmelse og anmeldelser

4.75
Baseret på 12 anmeldelser
(10)
(1)
(1)
(0)
(0)

Tilføj en Anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Krævede felter er markeret *

Din bedømmelse
T***s
Danmark

Jeg er yderst tilfreds med mit køb af disse gelesåler. De er nemme at justere til mine sko og meget behagelige. De absorberer også stød godt og forhindrer ubehag.

J****a
Danmark

Indlægssålerne har i høj grad støttet mine hæle og hjulpet med at justere mine fødder korrekt. De er super nemme at sætte i og tage ud og passer perfekt i både mine fritids- og arbejdssko. Helt sikkert et godt køb!

S***a
Danmark

Jeg har dårlig plantar fasciitis, og disse indlæg hjælper enormt i mine hæle! De er en total spilskifter for mine fødder! God kvalitet, de sidder ret godt fast og er nemme at placere i mange typer sko.

E****a
Danmark

Jeg elsker disse indlæg til svangstøtte! Jeg har en knoglespore og meget lave svangbuer, så det var meget smertefuldt at gå. Jeg fandt ud af, at jeg kunne gå komfortabelt i timevis med disse svangstøtter! Jeg kan varmt anbefale dem!

E****d
Danmark

Godt konstruerede indlæg. De gav mig øjeblikkelig lindring. De er puffede, hvilket er et stort plus. Absolut et forsøg værd.

W****y
Danmark

Disse indlægssåler er perfekte til min svangbue. Jeg elsker, at de er alsidige og kan bruges i forskellige sko. Klæbemidlet er stærkt, og de bliver på plads

Du kan måske også lide

Har du spørgsmål? Så kontakt os!

Vi er her for at hjælpe dig med at få dine bedste produkter. Det betyder, at vi altid er klar til at besvare spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Send venligst dine spørgsmål til vores e-mail:

contact us
*
Medicinsk ansvarsfraskrivelse

Den enkeltes medicinske tilstand varierer, og brugen af vores produkter er ikke garanteret at være 100% effektiv for alle. Hvis du har at gøre med klinisk sygdom eller kronisk lidelse, bedes du kontakte din læge for at få medicinsk rådgivning vedrørende din medicinske tilstand.

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi går ud fra, at du er indforstået med dette, men du kan fravælge det, hvis du ønsker det.